Libnet.ro
UNICEF

20:00

CSM a declansat concursul pentru ocuparea functiei de presedinte al instantei supreme

Hotnews Hotnews,
 CSM a declansat concursul pentru ocuparea functiei de presedinte al instantei supreme

CSM a declansat, joi, procedura de ocupare a functiei de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, in conditiile in care mandatul actualei sefe a instantei supreme, Cristina Tarcea, va expira in luna septembrie a acestui an. continuă pe Hotnews

CSM a declansat concursul pentru functia de presedinte al iCCJ

Consiliul Superior al Magistraturii a declansat concursul pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, detinuta in ultimii trei ani de judecatoarea Cristina Tarcea. Judecatorii.

CSM a declansat concursul pentru functia de presedinte al iCCJ

Consiliul Superior al Magistraturii a declansat concursul pentru functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie. Sefia Custii Supreme a fost detinuta in ultimii trei ani de judecatoarea.

CSM a declansat concursul pentru functia de presedinte al Curtii Supreme

Consiliul Superior al Magistraturii a facut public joi calendarul concursului pentru ocuparea functiei de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie. Anuntul vine in contextul in care mandatul actualei sefe, Cristina Tarcea, expira in luna septembrie. Dupa modificarile legilor justitiei facute de PSD-ALDE, numirea nu o mai face presedintele tarii, ci Sectia pentru judecatori a CSM.

Votul pentru alegerea noului presedinte al Camerei Deputatilor a inceput: trei candidati s-au inscris in cursa

Update:Votul pentru alegerea noului presedinte al Camerei Deputatilor a inceput miercuri in plen. Votul este secret cu buletine si se face prin apel nominal, iar decizia este luata cu votul a.

PNL, USR si PMP o sustin pe Raluca Turcan pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in locul lui Liviu Dragnea

NL, USR si PMP o vor sustine pe Raluca Turcan pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Anuntul a fost facut marti de liderii USR - Dan Barna, PMP - Eugen Tomac si de liderul deputatilor liberali.

Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat marti ca propunerea pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor din partea social-democratilor este Marcel Ciolacu, aceasta urmand sa fie.

PSD o sustine pe Carmen Mihalcescu pentru functia de presedinte interimar al Camerei Deputatilor

PSD a decis marti sa o sustina pe Carmen Mihalcescu pentru a fi presedinte interimar al Camerei Deputatilor, a anuntat Olguta Vasilescu. Social-democratii urmeaza ca ulterior sa ia o decizie cu privire la .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )