Libnet.ro
UNICEF

07:45

CSM: Declaratiile lui Nicusor Constantinescu nu au afectat independenta justitiei, dar comunicatul CJ Constanta da

B1 B1,
CSM: Declaratiile lui Nicusor Constantinescu nu au afectat independenta justitiei, dar comunicatul CJ Constanta da

Declaratiile lui Nicusor Constantinescu nu afecteaza independenta justitiei, a decis CSM. Pe de alta parte, comunicatul de presa prin care Consiliul Judetean sustinea ca DNA este o institutie politica, care. continuă pe B1

Inspectia Judiciara: Declaratiile lui Nicusor Constantinescu despre DNA, de natura sa ...

Declaratiile presedintele CJ Constanta Nicusor Constantinescu prin care acesta a numit Directia Nationala Anticoruptie politie politica sunt de natura sa afecteze prestigiul justitiei, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Inspectiei Judiciare IJ), Tamara Manea. Conform purtatorului de cuvant al IJ, raportul solicitat de CSM cu privire la afirmatiile facute de seful CJ Constanta a fost finalizat si trimis plenului consiliului. Au fost analizate atat comunicatul de presa .

CSM: Comunicatul CJ Constanta despre desfiintarea DNA afecteaza independenta justitiei.

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a decis ca mesajul transmis presei de CJ Constanta, in care era condamnata cu tarie actiunea DNA de ridicarea a sefului CJ, Nicusor Constantinescu, afecteaza independenta justitiei, conform Mediafax. Potrivit unor surse din CSM, plenul institutiei nu si-a insusit si partea raportului Inspectiei Judiciare privind declaratiile facute, in acelasi context, de presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. Citeste si: Inspectia .

CSM: Nicusor Constantinescu nu a incalcat independenta justitiei

Presedintele Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu nu a incalcat independenta justitiei, a decis CSM. Consiliul a gasit vinovat de incalcarea independentei justitiei doar institutia pe care acesta o.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )