Libnet.ro
UNICEF

10:45

CSM discuta propunerea de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM discuta propunerea de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA

Sectia pentru procurori a CSM a decis, joi, sa amane pentru 28 martie discutarea propunerii de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

CSM discuta pe 28 martie propunerea de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA

Sectia pentru procurori a CSM a decis, joi, sa amane pentru 28 martie discutarea propunerii de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA, scrie Agerpres. Interviul.

Uniunea Judecatorilor cere CSM amanarea audierii Laurei Codruta Kovesi pentru sefia DNA

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) cere Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa amane audiere Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, pana cand ministrului Justitiei, Raluca Pruna, clarifica criteriile avute in vedere in momentul propunerii lui Kovesi.

Interviul pentru reconfirmarea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA, amanat de Raluca Pruna

Interviul Laurei Codruta Kovesi la CSM pentru reconfirmarea in functia de procuror-sef al DNA, care trebuia sa aiba loc joi, a fost amanat, pentru ca ministrul Justitiei, Raluca Pruna, merge la.

Laura Codruta Kovesi a venit la procesul in care le cere lui Gadea, Ciuvica si Antenei 3 daune morale de un milion de lei

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, s-a prezentat astazi la procesul deschis postului Antena 3, jurnalistilor Mihai Gadea, Razvan Savaliuc, Bianca Nae si analistului Mugur Ciuvica. Kovesi nu a facut declaratii.

CSM a amanat pentru 28 martie discutarea propunerii prinvind reinvestirea lui Kovesi la DNA

Sectia pentru procurori a CSM a decis, joi, sa amane pentru 28 martie discutarea propunerii de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA.

UNJR cere clarificarea procedurii prin care ministrul Justitiei a propus-o din nou pe Kovesi la conducerea DNA

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa amane audierea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )