Libnet.ro
UNICEF

20:00

CSM te imbolnaveste: Tigroaicele au castigat finala mica a Ligii Campionilor dupa un meci de infarct la Budapesta

Adevărul Adevărul,
CSM te imbolnaveste: Tigroaicele au castigat finala mica a Ligii Campionilor dupa un meci de infarct la Budapesta

Invinsa in semifinale de Gyor de o maniera categorica, CSM Bucuresti a incercat sa treaca peste o dezamagire uriasa pentru a cuceri macar locul 3 la capatul acestui sezon de Liga Campionilor. continuă pe Adevărul

Neagu, scarbita de ce se intampla in Romania: Vedeta CSM-ului s-a dezlantuit dupa finala mica a Ligii Campionilor

Cristina Neagu a stralucit in aceasta editie a Ligii Campionilor, insa CSM Bucuresti a ratat obiectivul pentru care a fost adusa Neagu: castigarea trofeului.

Mai vrem o hora a bucuriei! CSM Bucuresti joaca azi cu Gyor pentru un loc in finala Ligii Campionilor

CSM Bucuresti joaca azi in semifinala Ligii Campionilor cu formatia maghiara Gyor. Victoria le va duce pe tigroaice in postura de a juca duminica seara cu trofeul pe masa. Turneul Final Four are loc la Budapesta.

CSM Bucuresti rateaza calificarea in finala Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa de Gyor. Cu cine se vor lupta handbalistele noastre in finala mica

UPDATE: CSM Bucuresti va intalni, duminica, formatia rusa Rostov-Don in finala mica a Ligii Campionilor. in a doua semifinala, HC Vardar a invins-o pe Rostov-Don cu scorul de 25-19 10-7 la pauza). Astfel,.

CSM Bucuresti castiga finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor

Pentru al doilea an consecutiv CSM Bucuresti termina pe locul al treilea in Liga Campionilor, dupa ce a invins-o de aceasta data pe debutanta Rostov in finala mica, scor 31-30.

CSM Bucuresti obtine medalia de bronz in Liga Campionilor, dupa ce a invins, in finala mica, Rostov Don

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a castigat, duminica, finala mica si medalia de bronz in Liga Campionilor, dupa ce a trecut de formatia rusa Rostov Don. Handbalistele noastre au castigat.

CSM Bucuresti rateaza calificarea in finala Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa de Gyor

CSM Bucuresti a fost invinsa, sambata, de echipa maghiara Gyor ETO cu scorul de 26-20 12-10 la pauza), in prima semifinala desfasurata la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin. Echipa.

infrangere umilitoare! CSM Bucuresti a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor, fiind invinsa clar de Gyor

CSM Bucuresti a fost invinsa de Gyor, in prima semifinala din Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal femini, care se desfasoara la Budapesta.

LIVE TEXT CSM Bucuresti - Gyor in semifinalele Ligii Campionilor (16:15)

Sambata de la 16:15 transmitem in aceasta pagina meciul CSM Bucuresti - Gyor, prima dintre semifinalele Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

LIVE TEXT CSM Bucuresti - Gyor in semifinalele Ligii Campionilor

Sambata de la 16:15 transmitem in aceasta pagina meciul CSM Bucuresti - Gyor, prima dintre semifinalele Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

Asa am trait CSM Bucuresti - Gyor in semifinalele Ligii Campionilor

Sambata de la 16:15 am transmis in aceasta pagina meciul CSM Bucuresti - Gyor, prima dintre semifinalele Final Four-ului Ligii Campionilor de la Budapesta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )