Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSMS Iasi obtine a 6-a victorie din retur, Dinamo in genunchi

Online Sport Online Sport,
CSMS Iasi obtine a 6-a victorie din retur, Dinamo in genunchi

CSMS Iasi a reusit sa invinga in premiera pe Dinamo, scor 1-0, gratie golului reusit de Lukas Bole in prima repriza a meciului. Pe fondul unei evolutii lamentabile, Dinamo trebuia sa primeasca o lovitura de pedeapsa din partea centralului Marcel Birsan. In timp ce Dinamo se afla la a patra etapa consecutiva fara victorie in Liga 1, CSMS Iasi se distanteaza de zona retrogradarii, fiind tot mai aproape de indeplinirea obiectivului. continuă pe Online Sport

CSMS Iasi obtine a 7-a victorie din retur, Dinamo in genunchi

CSMS Iasi a reusit sa invinga in premiera pe Dinamo, scor 1-0, gratie golului reusit de Lukas Bole in prima repriza a meciului. Pe fondul unei evolutii lamentabile, Dinamo trebuia sa primeasca o lovitura de pedeapsa din partea centralului Marcel Birsan. In timp ce Dinamo se afla la a patra etapa consecutiva fara victorie in Liga 1, CSMS Iasi se distanteaza de zona retrogradarii, fiind tot mai aproape de indeplinirea obiectivului.

CFR Cluj obtine prima victorie din retur, 1-0 cu Astra

CFR Cluj a spart gheata in retur printr-o victorie surprinzatoare la Giurgiu, 1-0 impotriva Astrei, la doar cateva zile de cand Eugen Trica si-a dat demisia de pe banca fostei campioane a Romaniei. Ionut Larie a inscris golul de 3 puncte al clujenilor, in minutul 55.

Liga I: ASA Targu Mures invinge CSMS Iasi si continua cursa de urmarire a Stelei. In celalat meci al serii, Dinamo a bifat a treia partida consecutiva fara gol marcat in Liga I

Formatia ASA Targu Mures a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CSMS Iasi, in primul meci al etapei a XXIV-a si astfel continua cursa de urmarire a liderului Steaua, distanta dintre cele doua fiind de doar 4 puncte, cu mentiunea ca echipa stelista are un meci mai putin disputat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )