Libnet.ro
UNICEF

09:30

CTP, despre revolta de la Ditrau: Asta este esenta orbanismului, a propagandei din Ungaria

Adevărul Adevărul,
CTP, despre revolta de la Ditrau: Asta este esenta orbanismului, a propagandei din Ungaria

Cristian Tudor Popescu a comentat, pentru Digi24, revolta din comuna harghiteana Ditrau, unde doi muncitori dintr-o brutarie, veniti cu contracte legale din Sri Lanka, au parasit localitatea, obligati fiind de locuitori sa se mute in alta comuna. Gazetarul spune ca atitudinea locuitorilor este esenta orbanismului, cu referirea la politica anti-imigratie a guvernului ungar condus de Viktor Orban. continuă pe Adevărul

Digi24: CTP, despre revolta de la Ditrau: Un ins care ii vrea plecati pe cei doi singalezi vorbea o romana de grohotis

Gazetarul se intreaba de ce nu intervin autoritatile statului, din moment ce cei doi oameni au fost goniti din comuna si li se incalca dreptul la sedere.

CTP, despre pensiile militarilor. De ce PSD nu sustine taierea acestor indemnizatii

Gazetarul CTP a vorbit, in direct, la Digi 24, despre pensiile militarilor. De ce PSD nu sustine taierea acestor indemnizatii? CTP a vorbit despre pensiile militarilor Marti, 28 ianuarie, deputatii au votat eliminarea pensiilor speciale. 247 de voturi pentru si 21 de abtineri. Votul final a fost cel elaborat de PNL. Au fost si parlamentari .

CTP, despre Brexit: O escrocherie gigantica. Romanilor o sa li se intample ce s-a intamplat la Ditrau

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu afirma ca Brexitul este o escrocherie care va ajunge la esec, iar tapii ispasitori vor fi imigrantii, inclusiv romanii stabiliti in Marea Britanie.

Edilul din Ditrau, despre revolta din comuna: Nu muncitorii din Sri Lanka sunt problema, ci patronul brutariei

Participantii la sedinta de la Primaria din Ditrau au decis sa faca o petitie pentru a-i cere patronului brutariei unde lucreaza cei doi barbati din Sri Lanka sa le plateasca orele suplimentare si sa ii trateze mai bine, a anutat Elemer Puskas, primarul localitatii.

Stefan Mandachi, despre cazul Ditrau: Preferam sa vand afacerea sau sa fac revolutie, dar n-as fi renuntat la cei doi brutari. ii angajez eu

Omul de afaceri Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat primul metru de autostrada in Moldova, se ofera sa ii angajeze pe cei doi brutari singalezi din Ditrau si il critica pe patronul care nu a avut curajul sa sfideze presiunea comunitatii maghiare.

EXCLUSIV Dezvaluiri soc despre Marius Elisei! Nu este prima data cand o insala pe Oana Roman. Ce i-a putut face cand era baut

Subiectul momentului intr-ale mondenului il are ca personaje principale pe Oana Roman, sotul ei, Marius Elisei, si transsexualul Delia Rexha. Scandalul ajunge acum pe culmi, caci noile informatii arata ca nucleul trio-ului a mai inselat si a mai actionat fiind in stare de ebrietate. Dezvaluiri despre Marius Elisei. Nu este prima data cand o insala .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )