Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP, dupa meciul Simonei Halep de la US Open: Am facut crampe la muschii capului. O asemenea senzatie de rau, de aura negativa, cum am avut inca de la primele mingi jucate de Simona, nu stiu sa o explic

B1 B1,
CTP, dupa meciul Simonei Halep de la US Open: Am facut crampe la muschii capului. O asemenea senzatie de rau, de aura negativa, cum am avut inca de la primele mingi jucate de Simona, nu stiu sa o explic

Cristian Tudor Popescu a analizat evolutia Simonei Halep din meciul pe care l-a disputat impotriva nemtoaicei Sabine Lisicki, pe care a invins-o cu 6-7 6), 7-5, 6-2, calificandu-se in sferturile de finala ale US. continuă pe B1

CTP, dupa meciul Simonei Halep: Am facut crampe la muschii capului. Reactie dura la adresa comentatorilor Eurosport

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale US Open 2015, unde va da peste bielorusa Viktoria Azarenka, fost numar 1 mondial.

Dedicatie speciala pentru Simona Halep, dupa meciul de sambata de la US Open: in difuzoarele arenei s-a auzit piesa Dragostea din tei a trupei O-Zone

Simona Halep a primit o dedicatie speciala de la DJ-ul de pe Arthur Ashe Stadium, dupa meciul cu Shelby Rogers, scrie prosport. ro. Novak Djokovic a adus pe teren un spectator din tribune pentru a dansa Gangnam.

Metrorex: FRF a refuzat plata, iar programul metroului dupa meciul nationalei nu a fost prelungit. Se pusese tot la punct: garnituri, personal, toate detaliile

Compania Metrorex a anuntat ca programul metroului dupa meciul echipei nationale a Romaniei cu Grecia de luni seara nu a fost prelungit pana la ora 1:00 deoarece Federatia Romana de Fotbal nu a achitat.

51 de suporteri au fost arestati, la Budapesta, in urma violentelor de dupa meciul Ungaria - Romania

Cincizeci si unu de suporteri au fost arestati, sambata, in urma violentelor care au avut loc dupa meciul Ungaria - Romania, contand pentru grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016, informeaza.

Zeci de suporteri sunt RETINUTI la Budapesta, dupa meciul Ungaria Romania. Unii sunt ROMANI

51 de suporteri au fost retinuti sau chiar arestati, sambata, la Budapesta, in contextul violentelor produse dupa meciul de fotbal Ungaria Romania.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in OPTIMILE US Open 2015. Cui i-a multumit pentru victorie

Simona Halep, a doua favorita a turneului, a spus, dupa calificarea in optimile US Open, pentru a doua oara in cariera sa, ca se bucura mai ales ca a terminat in doar doua seturi deoarece duminica urmeaza un nou meci la dublu mixt.

US Open: Avancronica meciului Simonei Halep din optimi. incepe adevaratul TEST

Simona Halep, cap de serie numarul 2, si-a egalat cea mai buna performanta la US Open, dupa ce s-a calificat in optimi. Pentru romanca adevaratul test abia de acum va incepe.

Horia Tecau intelege abandonul Simonei Halep

Jucatorul Horia Tecau a declarat ca intelege motivele pentru care Simona Halep a decis sa abandoneze turneul de dublu mixt de la US Open, unde cei doi ar fi trebuit sa evolueze luni seara in sferturile de finala.

Sabine Lisicki, adversara Simonei Halep in optimile US Open

Jucatoarea germana de tenis Sabine Lisicki, locul 24 WTA, va fi adversara romancei Simona Halep in optimile de finala ale US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, scrie Agerpres. in turul 3, Lisicki a.

Ciocniri intre suporterii maghiari si politie, dupa meciul Ungaria - Romania

Sute de suporteri maghiari s-au incaierat cu politia, vineri noapte, langa Groupama Arena din Budapesta, stadion care a gazduit meciul dintre echipele de fotbal ale Ungariei si Romaniei, din preliminariile EURO 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )