Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dedicatie speciala pentru Simona Halep, dupa meciul de sambata de la US Open: in difuzoarele arenei s-a auzit piesa Dragostea din tei a trupei O-Zone

B1 B1,
Dedicatie speciala pentru Simona Halep, dupa meciul de sambata de la US Open: in difuzoarele arenei s-a auzit piesa Dragostea din tei a trupei O-Zone

Simona Halep a primit o dedicatie speciala de la DJ-ul de pe Arthur Ashe Stadium, dupa meciul cu Shelby Rogers, scrie prosport. ro. Novak Djokovic a adus pe teren un spectator din tribune pentru a dansa Gangnam. continuă pe B1

Simona Halep, despre meciul alaturi de Horia Tecau: A fost incredibil ce-am trait. Ne stim cam de 20 de ani, poate vom juca si la Olimpiada impreuna

Horia Tecau si Simona Halep au jucat, joi seara, un meci impotriva echipei David Marrero/Arantxa Parra Santonja, pe Terenul 6 din complexul de la Flushing Meadows, din cadrul turneului US Open. Simona a declarat ca.

Adversara dificila pentru Simona Halep in optimi la US Open

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oara in optimi de finala la US Open, turneu unde este cotata cu sansa a doua la castigarea trofeului.

Amenintare clara pentru Simona Halep

Desi nu face parte din primele 100 de jucatoare ale lumii, americanca Shelby Rogers este convinsa ca are sanse sa castige partida cu Simona Halep din turul trei de la US Open, spunand ca va lupta ca o nebuna pentru.

Surpriza majora pentru Simona Halep la US Open

Competitia feminina de la US Open produce surprize pe banda rulanta, multe favorite fiind eliminate, desi s-au disputat doar doua tururi, scrie ziare. com. Astfel, doar Simona Halep, Serena Williams si Petra Kvitova au.

US Open: Veste MARE pentru Simona Halep. A scapat de adversara de COSMAR de pe jumatatea sa de tablou!

US Open a suferit o noua pierdere majora, dupa ce Caroline Wozniacki, a patra favorita, a fost eliminata inca din turul al doilea al competitiei. Daneza era cea mai mare amenintare pentru Halep, in cursa spre titlu, dupa Serena Williams.

Performanta majora pentru Simona Halep

O atmosfera destinsa, sarbatoreasca aproape, s-a instalat, joi seara, pe Terenul 6 din complexul de la Flushing Meadows, dominat de spectatori romani, cand a devenit clar, dupa primul set, ca perechea formata.

Simona Halep ajunge in turul 3 la US Open

Calificare fara probleme pentru Simona Halep in turul 3 la US Open, turneul de Mare Slem care se desfasoara in aceste zile la New York.

US Open Simona Halep a trecut lejer deShelby Rogers, scor 6-2, 6-3. In optimi o asteapta meciul cu Sabine Lisicki

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open, si si-a egalat cea mai buna performanta de la US Open dupa ce a trecut sambata de americanca Shelby Rogers 6-2, 6-3). Pentru un loc intre primele 8 in turneul american de Grand Slam, romanca se va lupta cu cu capul de serie 24 Sabine Lisicki, ce a trecut ieri de cehoaica Barbora Strycova, locul 42 WTA, in trei seturi: 6/4, 4/6, 7/5.

Spectatorul surpriza pe care l-a avut in tribune Simona Halep la US Open

Simona Halep a castigat in noaptea de sambata spre duminica meciul cu Shelby Rogers de la US Open, calificandu-se in faza optimilor de finala ale ultimului turneu de Mare Slem din 2015, scrie ziare. com. 6-2, 6-3 a fost.

Halep a ramas blocata la intrebarea unui jurnalist dupa meciul alaturi de Horia Tecau: Scuze?

Simona Halep a avut parte de un moment incredibil la conferinta de presa pe care a organizat-o dupa calificarea in turul doi de la dublu-mixt, alaturi de Horia Tecau, scrie ziare. com. Desi evolueaza la cel mai inalt.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )