Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cuba a vandut 50 de masini in sase luni de la eliminarea restrictiilor la achizitii pentru populatie

B1 B1,
Cuba a vandut 50 de masini in sase luni de la eliminarea restrictiilor la achizitii pentru populatie

Dealerii din Cuba au vandut 50 de masini si 4 motociclete la nivel national in primele sase luni de la eliminarea, pentru prima data in 50 de ani, a limitelor impuse populatiei la achizitiile auto. Cubanezii. continuă pe B1

Cea mai mica piata auto din lume creste: Cuba a vandut 50 de masini in 6 luni

Piata auto din Cuba incepe sa creasca, dealerii de masini au vandut in prima jumatate a anului 50 de masini si 4 motociclete de la eliminarea, pentru prima data in jumatate de secol, a limitelor impuse populatiei la achizitiile auto, dupa ce preturile.

Deputatul Mate Andras Levente a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare de instanta suprema. Deputatul este acuzat ca si-a angajat sotia in Parlament, pe un salariu de peste 5. 500 de lei, in.

Deputatul clujean Mate Andras Levente, condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, de inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul in care este acuzat ca si-a angajat sotia la Parlament, iar aceasta a obtinut astfel venituri de 5. 508 lei. El a fost trimis in judecata in septembrie 2013 sub acuzatia de conflict de interese. Este liderul deputatilor UDMR in Parlament.

Deputatul Mate Andras Levente, condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat, ieri, la sase luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat ca si-a angajat sotia la Parlament.

Deputatul Mate Andras Levente, condamnat de Instanta Suprema la sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, de magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie, in dosarul in care este acuzat ca si-a angajat sotia la Parlament.

Italia anunta prioritatile presedintiei Consiliului UE in urmatoarele sase luni

Italia preia de marti presedintia prin rotatie a Uniunii Europene pentru o perioada de sase luni in care prioritatile vor fi controlul imigratiei ilegale, combaterea somajului si elaborarea de politici care sa stimuleze cresterea economica, potrivit EFE, citata de Agerpres.

Premier Oil a vandut grupului MOL sase licente in Marea Nordului

Compania britanica Premier Oil a vandut sase licente din Marea Nordului grupului energetic MOL din Ungaria, pentru 130 milioane de euro, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )