Libnet.ro
UNICEF

12:30

Deputatul Mate Andras Levente a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare

Antena3 Antena3,
Deputatul Mate Andras Levente a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare de instanta suprema. Deputatul este acuzat ca si-a angajat sotia in Parlament, pe un salariu de peste 5. 500 de lei, in. continuă pe Antena3

Deputatul Mate Andras Levente, condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat, ieri, la sase luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat ca si-a angajat sotia la Parlament.

Deputatul Mate Andras Levente, condamnat de Instanta Suprema la sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, de magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie, in dosarul in care este acuzat ca si-a angajat sotia la Parlament.

Deputatul Mate Andras Levente, condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, de instanta suprema, in dosarul in care este acuzat ca si-a angajat sotia la Parlament. Hotararea ICCJ nu este def.

Deputatul Mate Andras Levente (UDMR), 6 luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat ieri la 6 luni de inchisoare cu suspendare, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), in dosarul in care este acuzat ca si-a angajat sotia la Parlament, iar aceasta a obtinut astfel venituri de 5. 508 lei, scriu surse din presa.

UDMR: Condamnarea lui Mate Andras Levente, extrem de bizara

UDMR considera ca decizia ICCJ prin care liderul deputatilor Uniunii, Mate Andras Levente, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare este deosebit de bizara, sustine liderul Kelemen Hunor, potrivit Mediafax.

Deputatul clujean Mate Andras Levente, condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, de inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul in care este acuzat ca si-a angajat sotia la Parlament, iar aceasta a obtinut astfel venituri de 5. 508 lei. El a fost trimis in judecata in septembrie 2013 sub acuzatia de conflict de interese. Este liderul deputatilor UDMR in Parlament.

Cuba a vandut 50 de masini in sase luni de la eliminarea restrictiilor la achizitii pentru populatie

Dealerii din Cuba au vandut 50 de masini si 4 motociclete la nivel national in primele sase luni de la eliminarea, pentru prima data in 50 de ani, a limitelor impuse populatiei la achizitiile auto. Cubanezii.

Italia anunta prioritatile presedintiei Consiliului UE in urmatoarele sase luni

Italia preia de marti presedintia prin rotatie a Uniunii Europene pentru o perioada de sase luni in care prioritatile vor fi controlul imigratiei ilegale, combaterea somajului si elaborarea de politici care sa stimuleze cresterea economica, potrivit EFE, citata de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )