Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cucuveaua mov nu se rezuma doar la Kovesi: Aceasta este un adevarat brand folosit in comert (FOTO)

B1 B1,
Cucuveaua mov nu se rezuma doar la Kovesi: Aceasta este un adevarat brand folosit in comert (FOTO)

Sintagma cucuveaua mov este o aparitie recenta in spatiul public romanesc, odata cu afirmatiile lui Sebastian Ghita conform carora Laura Codruta Kovesi folosea un cont de mail intitulat. continuă pe B1

Cucuveaua mov. Radu Banciu: Iata de unde i se trage sfarsitul doamnei Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre cucuveaua mov, o noua dovada a lui Sebastian Ghita impotriva Laurei Codruta Kovesi. Deputatul.

Sebastian Ghita se tine scai de Kovesi. Ce legaturi exista intre cucuveaua mov si Black Cube

Deputatul Sebastian Ghita a fost prezent la sediul DIICOT, unde a fost audiat in Dosarul Black Cube. Audierea sa survine la doar o zi dupa ce a dezvaluit public ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta.

Sebastian Ghita a prezentat un mail neoficial, prin care comunica cu Codruta Kovesi despre cazul plagiatului: Cucuveaua mov era adresa pe care se presupune ca o folosea sefa DNA (FOTO)

Deputatul Sebastian Ghita aduce noi dovezi in autodenuntul pe care l-a facut in cazul plagiatului procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. El a prezentat un mail neoficial, prin care comunica cu.

Sebastian Ghita, audiat la DIICOT in dosarul Black Cube, dupa dezvaluirile despre contul de email cucuveaua mov ce ar fi apartinut lui Kovesi (VIDEO)

UPDATE: La intrarea in sediul DIICOT, Sebastian Ghita a precizat ca a fost chemat in calitate de martor, apreciind ca procurorii vor face verificari ale adreselor de email sparte de spionii Black Cube,.

Sebastian Ghita, la iesirea de la audieri: Cred ca sunt mai multe chestiuni pe care le ancheteaza DIICOT, inclusiv cucuveaua mov (VIDEO)

Procurorii DIICOT l-au chemat luni pentru audieri in dosarul Black Cube pe deputatul Sebastian Ghita. La iesirea de la audieri, acesta a precizat ca a fost prezent doar in calitate de martor si ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )