Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cufundarul mare, exponatul lunii martie la Complexul Muzeal de Stiintele Naturii din Galati

Adevărul Adevărul,
Cufundarul mare, exponatul lunii martie la Complexul Muzeal de Stiintele Naturii din Galati

Cufundarulo pasare acvatica, de talie mare, migratoare, care ierneaza pe coastele Americii de Nord, in jurul Insulelor Britanice, coastele Norvegiei, pe Marea Nordului si Marea Baltica. continuă pe Adevărul

Horoscopul lunii martie 2014

Iata horoscopul lunii martie 2014 prezentat de Astrocafe. ro. Berbec in prima parte a lunii esti meditativ, retras, cufundat in gandurile tale si este mai dificil sa relationezi cu ceilalti. Sunt zile.

Exponatul luniimartie, la Muzeul de Istorie Paul Paltanea: iatagan cu teaca

Piesa este din timpul sultanului Mahmud al II-lea 28 iulie 1808 3 noiembrie 1839) si a fost executata intr-un atelier otoman de la inceputul secolului al XIX-lea, de mesterul Osman Mehmed, probabil la comanda speciala a vestitului Mare-Vizir Mustafa Aga Bayraktar.

Vremea: Ploi la inceputul lunii martie.

Luna martie incepe cu ploi abundente in toata tara, conform B1. ro. Maximele vor fi cuprinse la scara intregii tari intre 3 grade in Moldova, pana spre 13-14 grade pana in zone de campie si deal si Lunca Dunarii. Vremea ramane inchisa, mohorata cu precipitatii cel putin pana spre prima decada a acestei luni, explica Elena Mateescu, directorul executiv al ANM. Citeste si: Martisorul aduce ploi si vreme inchisa. Prognoza meteo pana pe 9 martie De fapt, vremea inchisa si precipitatiile sunt .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )