Libnet.ro
UNICEF

13:15

Culise. De ce l-a refuzat Tudose pe Dragnea in dosarul Belina

România Liberă România Liberă,
Culise. De ce l-a refuzat Tudose pe Dragnea in dosarul Belina

Premierul Mihai Tudose a refuzat sa sesizeze CCR in dosarul Belina, banuindu-l pe Liviu Dragnea ca este in spatele unui sondaj privind scaderea popularitatii Guvernului. continuă pe România Liberă

Cum se codesc aliatii lui Dragnea sa trimita la CCR dosarul Belina

Potrivit unor surse politice, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, n-ar mai vrea sa sesizeze Curtea Constitutionala in dosarul Belina, in care sunt implicati direct ministrii Rovana Plumb si Sevil Shhaideh, dar si, indirect, Liviu Dragnea.

Dragnea despre dosarul Belina: Sesizarea la CCR o va face domnul Tariceanu. Totusi, presedintele Senatului ezita

Calin Popescu Tariceanu, l-a contrazis pe Liviu Dragnea, sustinand ca inca n-a luat o decizie in privinta sesizarii Curtii Constitutionale CCR) pe dosarul Belina.

Dragnea, despre Dosarul Belina:Cred ca sesizarea la Curtea Constitutionala o va face domnul Tariceanu

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a spus luni ca probabil seful Senatului va sesiza Curtea Constitutionala in privinta anchetei din Dosarul Belina.

Premierul Tudose, despre eventuala sesizare a CCR in dosarul Belina: Doar dupa ce vad argumentele Ministerului Justitiei

Premierul Mihai Tudose anunta ca va sesiza Curtea Constitutionala pe tema dosarului Belina doar daca argumentele Ministerului Justitiei vor fi convingatoare. Anuntul a fost facut de Tudose, in emisiunea.

Date exclusive din Dosarul Belina. Cu ce vrea DNA sa infunde doi ministri ai Guvernului Tudose

Ce contine dosarul DNA Belia in care sunt anchetati doi ministri. Dosarul pe care procurorii DNA l-au trimis Camerei Deputatilor este format din sapte volume si 2. 136 de file. Potrivit datelor din.

Disensiuni in coalitie. Dragnea anunta ca Tariceanu va sesiza CCR cu privire la dosarul Belina. Tariceanu il contrazice

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni, ca presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, va sesiza Curtea Constitutionala pentru a reclama un posbil coflict juridic intre Guvern si DNA aparut in urma anchetei privind emiterea hotararii de Guvern prin care Lacul Belina si Bratul Pavel au fost trecute in proprietatea CJ Teleorman, controlat tot de Dragnea prin interpusi. Tariceanu il contrazice insa pe Dragnea.

A dat Tudorel Toader inapoi? Dragnea anunta ca Tariceanu va sesiza CCR cu privire la dosarul Belina

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni, ca presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, va sesiza Curtea Constitutionala pentru a reclama un posbil coflict juridic intre Guvern si DNA aparut in urma declansarii de catre procurori a anchetei privind emiterea hotararii de Guvern prin care Lacul Belina si Bratul Pavel au fost trecute din proprietatea publica a statului in proprietatea CJ Teleorman, controlat tot de Dragnea prin interpusi.

Dragnea despre dosarul Belina: Sesizarea la CCR o va face domnul Tariceanu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, va fi cel care va sesiza Curtea Constitutionala in chestiunea dosarului Belina.

Adunarea NATO la Bucuresti: intanire cruciala intre Tudose, Dragnea si oficialii SUA(VIDEO)

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, si mai multi membrii ai Congresului american participa sambata la o intrevedere cu premierul Mihai Tudose, la Palatul Victoria, potrivit unor surse.

Ponta, prima reactie dupa inceputul razboiului Tudose-Dragnea: Daca Tudose are curaj, acum poate salva PSD si guvernarea

Fostul premier si lider PSD Victor Ponta a avut prima reactie dupa ce seful Guvernului, Mihai Tudose, a recunoscut relatiile tensionate cu Liviu Dragnea, care s-ar putea termina cu remanierea a cinci ministri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )