Libnet.ro
UNICEF

06:45

A dat Tudorel Toader inapoi? Dragnea anunta ca Tariceanu va sesiza CCR cu privire la dosarul Belina

Adevărul Adevărul,
A dat Tudorel Toader inapoi? Dragnea anunta ca Tariceanu va sesiza CCR cu privire la dosarul Belina

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni, ca presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, va sesiza Curtea Constitutionala pentru a reclama un posbil coflict juridic intre Guvern si DNA aparut in urma declansarii de catre procurori a anchetei privind emiterea hotararii de Guvern prin care Lacul Belina si Bratul Pavel au fost trecute din proprietatea publica a statului in proprietatea CJ Teleorman, controlat tot de Dragnea prin interpusi. continuă pe Adevărul

Disensiuni in coalitie. Dragnea anunta ca Tariceanu va sesiza CCR cu privire la dosarul Belina. Tariceanu il contrazice

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni, ca presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, va sesiza Curtea Constitutionala pentru a reclama un posbil coflict juridic intre Guvern si DNA aparut in urma anchetei privind emiterea hotararii de Guvern prin care Lacul Belina si Bratul Pavel au fost trecute in proprietatea CJ Teleorman, controlat tot de Dragnea prin interpusi. Tariceanu il contrazice insa pe Dragnea.

Tudorel Toader anunta ca proiectul de modificare a legilor justitiei va fi definitivat zilele viitoare. Doua variante pentru Inspectia Judiciara: In subordinea ministerului sau institutie independenta

Proiectul de modificare a legilor justitiei va fi definitivat, cel mai probabil, saptamana viitoare, a anuntat duminica ministrul Tudorel Toader, care a precizat ca pentru Inspectia Judiciara raman in picioare doua variante: in subordinea Ministerului Justitiei sau institutie independenta. Tudorel Toader a adaugat ca este cel mai putin probabil ca Inspectia Judiciara sa ramana la Consiliul Superior al Magistraturii.

Tudorel Toader anunta ca proiectul de modificare a legilor justitiei va fi definitivat saptamana viitoare. Doua variante pentru Inspectia Judiciara: In subordinea ministerului sau institutie independenta

Proiectul de modificare a legilor justitiei va fi definitivat, cel mai probabil, saptamana viitoare, a anuntat duminica ministrul Tudorel Toader, care a precizat ca pentru Inspectia Judiciara raman in picioare doua variante: in subordinea Ministerului Justitiei sau institutie independenta.

Ministrul Tudorel Toader anunta ca procuroarea Mihaiela Iorga a fost la el in audienta. Cum a decurs intalnirea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Craiova, ca a primit-o in audienta pe procuroarea Mihaiela Iorga Moraru si a luat act de tot ce i-a spus, fara sa ii adreseze vreo intrebare, informeaza Mediafa .

Tudorel Toader a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Craiova

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Craiova. Tudorel Toader a sustinut, cu acest prilej, dizertatia cu tema Echilibrul puterilor in arhitectura statului de drept.

Peste 3000 de magistrati ii cer ministrului Tudorel Toader sa renunte la modificarea legilor Justitiei

355 de magistrati din totalul celor 9000 din Romania 6500 de judecatori si 2900 de procurori) precum si 125 de auditori de justitie au semnat, pana luni, memoriul adresat premierului Mihai Tudose si ministrului Justitiei, Tudorel Toader, prin care se cere retragerea proiectului de modificare a legilor Justitiei.

Tudorel Toader IGNORA peste 3.500 de magistrati si procurori

Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, a declarat weekendul trecut ca memoriul semnat de peste o treime din magistratii din Romania are aceeasi valoare ca avizul negativ din partea Curtii Supreme de Magistratura adica este unul pur.

Tudorel Toader: Saptamana viitoare definitivam probabil proiectul de modificare a legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, la Iasi, ca saptamana viitoare proiectul de modificare a legilor Justitiei va fi definitivat. in ceea ce priveste memoriul prin care magistratii cer retragerea proiectului, Toader a spus ca nu face decat sa sustina avizul negativ al CSM.

Tudorel Toader: Saptamana viitoare definitivam probabil proiectul de modificare a legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, la Iasi, ca saptamana viitoare proiectul de modificare a legilor Justitiei va fi definitivat. in ce priveste memoriul prin care magistratii cer retragerea proiectului, Toader a spus ca nu face decat sa sustina avizul negativ al CSM, conform Mediafax.

Tudorel Toader: Saptamana viitoare definitivam probabil proiectul de modificare a legilor Justitiei / Ministrul Justitiei: Vizita ambasadorului Germaniei nu mi-a schimbat opiniile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, la Iasi, ca saptamana viitoare proiectul de modificare a legilor Justitiei va fi definitivat. in ce priveste memoriul prin care magistratii cer retragerea proiectului, Toader a spus ca nu face decat sa sustina avizul negativ al CSM, conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )