Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cum afli daca medicul tau din Romania e fals sau nu

Playtech Playtech,
Cum afli daca medicul tau din Romania e fals sau nu

Dupa cazul celebrului fals chirurg italian, Matteo Politi, acuzat ca a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, Colegiul Medicilor vine cu o solutie. in acest sens, pe site-ul institutiei gasesti un registru unde vei putea cauta care este statutul unui medic din punct de vedere profesional. Cu alte cuvinte, site-ul iti spune daca [] . continuă pe Playtech

Comisia Europeana ingrijorata de justitia din Romania: ce a spus vicepresedintele

Desi nu este exclus sa crezi in retorica lui Dancila si Toader, situatia justitei din tara noastra este ingrijoratoare, iar cele mai recente avertismente vin de la Comisia Europeana. Fara sa surprinda pe nimeni, oficialii Comisiei Europene si-au exprimat ingrijorarea pe marginea intentiei Guvernului de la Bucuresti de a adopta o ordonanta de urgenta care [] .

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi. Citeste mai mult pespynews. ro .

Constructia veche de 1.800 de ani din Romania care se vede pe Google Earth. Un vestigiu de mare valoare pentru romani

O constructia veche de 1. 800 de ani din Romania se vede pe Google Earth. Valul Roman, fortificatie cu o lungime de aproximativ 25 km, care inconjoara Galatiul pe la sud, vest si nord, a fost construit pe.

Eurespal, cel mai des recomandat sirop de tuse pentru copii, retras de pe piata din Romania. Ce se intampla cu cei care au utilizat medicamentul... (VIDEO)

Medicamentul Eurespal, folosit impotriva tusei si disponibil sub forma de sirop si comprimate, a fost retras de pe piata din Romania in urma unei decizii a producatorului francez, a declarat Anca Cuprariu,.

Cum puteti verifica daca medicul care urmeaza sa va consulte sau opereze are dreptul sa profeseze in Romania

Dupa cazul falsului chirurg italian, Matteo Politi, acuzat ca a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, alte cazuri de acest gen, ar fi bine sa verificati statusul unui medic inainte de o a efectua o vi.

Date uluitoare! Cate masini vandute de samsarii din Romania au fost dauna totala si apoi reparate pentru vanzare!

Romanii cumpara tot mai multe autoturisme rulate. Un studiu efectuat in 2018 a concluzionat ca aproximativ doua treimi din masinile SH comercializate in Romania au un istoric de daune stufos, chiar daca.

O televiziune cunoscuta din Romania se inchide

Consiliul National al Audiovizualului are pe ordinea de zi a sedintei de joi retragerea licentei MTV Romania, din portofoliul Pro TV. De altfel, Pro TV a anuntat recent intr-un comunicat ca.

Orasul din Romania in care semafoarelelumineaza sub forma de inimi - FOTO

Pe bulevardul Tomis din Constanta, semafoarele vor lumina in luna februarie in forma de imima. Pentru ca urmeaza Valentines Day, dragostea are prioritate in aceasta perioada. Unii au fost atat.

Cum a reusit un tanar din Romania sa fie considerat erou in Franta - VIDEO

Un roman e considerat erou in Franta, dupa ce a reusit sa imobilizeze un hot inarmat. Totul s-a intamplat in timpul unei actiuni a politiei din Paris. Tanarul de 28 de ani originar din Dej astepta.

Peste 200 de incidente de zbor, inregistrate pe aeroporturile din Romania in doar doua luni

In decembrie 2018 si ianuarie 2019, 225 de curse aeriene au inregistrat incidente pe aeroporturile Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi, mai mult de jumatate dintre ele fiind cauzate de evenimente de forta majora. Peste 75% din numarul total de incidente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )