Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum a ajuns Smiley unul dintre cei mai bogati artisti romani

ADPM ADPM,
Cum a ajuns Smiley unul dintre cei mai bogati artisti romani

Smiley este, de cativa ani incoace, unul dintre cei mai bine cotati ,si totodata, cei mai bogati artisti din Romania. Iata care este secretul succesului sau fulminant! . continuă pe ADPM

Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti americani, fascinat de Romania: Trebuie sa merg acolo!

Cantaretul american Ne-Yo a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj in dreptul unui articol despre cele mai frumoase locuri care trebuie vizitate in Romania. Printre locurile prezentate de buzzive. com se.

Holcim si Lafarge au ajuns la un acord in procesul megafuziunii: ce schimbari prevede noua intelegere dintre cei doi giganti

Holcim si Lafarge, doi dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii la nivel global, au ajuns la un acord privind revizuirea conditiilor fuziunii anuntate anul trecut, dupa ce, la inceputul saptamanii, producatorul elvetian de ciment.

Evolution a fost inchisa: Era una dintre cele mai mari piete online pentru droguri

Evolution, unul dintre cele mai mari site-uri de tranzactii de droguri, a fost inchis, iar administratorii au furat 12 milioane de dolari din portofelele virtuale ale utilizatorilor. Site-ul Evolution a fost inchis de catre administratorii lui, furandu-se astfel depozitele de bitcoini ale utilizatorilor. Prejudiciul este estimat la 12 milioane de dolari. Evolution a ajunsunul dintre cele [].

Tu stii care este rezultatul? Calculul simplu pe care cei mai multi il gresesc

Pe internet circula aceasta imagine care ii provoaca pe utilizatori sa rezolve o ecuatie simpla. Din nefericire, cei mai multi se incurca, pentru ca nu pastreaza ordinea operatiilor. Imediat cum a fost.

Nordicii sunt cei mai fericiti europeni, in timp ce romanii se afla la mijlocul clasamentului

Cetatenii danezi recent pensionati sunt cei mai fericiti europeni, in timp ce la polul opus se afla pensionarii bulgari cu varste peste 75 de ani, arata un studiu Eurostat publicat vineri, de Ziua Internationala a Fericirii, potrivit caruia romanii se.

Clientii sunt cei mai buni manageri ai companiei tale

In business, exista o regula simpla si veche de cand lumea. capitalismului: clientul nostru, stapanul nostru. Pe de alta parte insa, multi antreprenori uita ca ei sunt si cei mai mari suporteri ai lor. Clientii vor sa se identifice cu produsele pe.

Guvernul Ponta are una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de majoritate parlamentara, se arata intr-un raport

Ruperea USL a avut un efect politic limitat se arata intr-un raport al PSD. Acelasi raport arata ca Guvernul Ponta are in a doua parte a mandatului, una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de.

Romania, record negativ in UE: cei mai multi bolnavi de TBC

Cel mai recent studiu arata ca aproape 13. 000 dintr-un total de 65. 000 de cazuri noi raportate in comunitatea europeana au fost diagnosticate in tara noastra. Desi in ultimii trei ani, situatia s-a imbunatatit datorita unui program national, unul din cinci europeni diagnosticati cu TBC este roman.

La Pastele... distractiei: unde merg cei mai multi romani in strainatate

In timp ce o parte dintre romani merg in vacante de Paste in strainatate atrasi de semnificatia religioasa a unor destinatii precum Roma, Atena sau Ierusalim, altii aleg shoppingul si distractia in cluburile din Dubai sau Amsterdam, potrivit unui.

Cei mai cunoscuti paraziti cu care e posibil sa locuiesti in casa

Vrei-nu vrei, in casa ta pot salaslui o multime de paraziti, iar unii dintre ei sunt destul de periculosi si iti pot afecta sanatatea. Afla mai jos cum sa scapi de insectele nedorite. Acarienii Aceste mici fiinte, c.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )