Libnet.ro
UNICEF

06:15

Samsung are tehnologia wireless care aduce viteze de cinci ori mai mari decat in prezent

Playtech Playtech,
Samsung are tehnologia wireless care aduce viteze de cinci ori mai mari decat in prezent

Samsung a anuntat in premiera o tehnologie de Internet wireless care va permite transferul la viteze de aproape cinci ori mai mari decat cele atinse de tehnologia WiFi din prezent. Tehnologia wireless din prezent a Samsung este capabila de o viteza de aproximativ 100MB in cel mai bun caz. Tehnologia Samsung ajunge la 575MB pe secunda. Ca sa aveti o idee mai exacta in legatura cu noul WiFi, un fisier video de 1GB va putea fi transmis in aproximativ trei []. continuă pe Playtech

Samsung aduce o noua tehnologie Wi-Fi, care permite viteze de transfer de 5 ori mai rapide

Samsung Electronics a dezvoltat o noua tehnologie Wi-Fi, cu ajutorul careia transferul de date intre terminale se va realiza cu pana la cinci ori mai repede decat viteza maxima posibila in prezent, relateaza Bloomberg, scrie Mediafax .

Samsung a dezvoltat o noua tehnologie Wi-Fi, care permite viteze de transfer de cinci ori mai rapide

Samsung Electronics a dezvoltat o noua tehnologie Wi-Fi, cu ajutorul careia transferul de date intre terminale se va realiza cu pana la cinci ori mai repede decat viteza maxima posibila in prezent, relateaza.

Ion Iliescu despre Ponta: Varsta se tradeaza, e mai impulsiv, mai tanar, dar e un baiat inteligent. / Despre Iohannis: Nu cred ca are sanse de succes. Are handicapuri peste care cu greu va trece

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, intrebat daca Victor Ponta ar trebui sa fie mai retinut in declaratiile despre procurori, ca varsta acestuia se tradeaza si e mai impulsiv si mai tanar, dar ca e un baiat inteligent, care va invata si din aceste momente. El nu crede ca liderul PNL Klaus Iohannis va avea sanse de succes la alegerile prezidentiale, aratand ca acestuia ii lipsesc multe, printre care experienta politica necesara la asemenea nivel si ca are handicapuri peste care cu greu va trece.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )