Libnet.ro
UNICEF

21:00

Exxon Mobil va primi compensatii de 10 ori mai mici decat a cerut de la Venezuela

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Exxon Mobil va primi compensatii de 10 ori mai mici decat a cerut de la Venezuela

Venezuela trebuie sa plateasca 1,6 miliarde catre Exxon Mobil pentru exproprierea unor active ale companiei americane in 2007, suma fiind, insa, de zece ori mai mica decat cea solicitata de Exxon, relateaza The Wall Street Journal, potrivit Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Exxon Mobil primeste despagubiri 10 ori mai mici de la Venezuela

Compania amricana Exxon Mobil va orimi din partea Venezuelei 1,6 miliarde de dolari pentru exproprierea unor active ale companiei americane in 2007. Suma este de 10 ori mai mica fata de cea ceruta de Exxon.

Exxon Mobil primeste de la Venezuela compensatii de 10 ori mai mici

Suma solicitata de Exxon Mobil de la Venezuela pentru exproprierea unor active ale companiei americane in 2007, de 1,6 miliarde de dolari, va fi de zece ori mai mica, relateaza The Wall Street Journal.

Samsung are tehnologia wireless care aduce viteze de cinci ori mai mari decat in prezent

Samsung a anuntat in premiera o tehnologie de Internet wireless care va permite transferul la viteze de aproape cinci ori mai mari decat cele atinse de tehnologia WiFi din prezent. Tehnologia wireless din prezent a Samsung este capabila de o viteza de aproximativ 100MB in cel mai bun caz. Tehnologia Samsung ajunge la 575MB pe secunda. Ca sa aveti o idee mai exacta in legatura cu noul WiFi, un fisier video de 1GB va putea fi transmis in aproximativ trei [].

Samsung a dezvoltat o noua tehnologie Wi-Fi, care permite viteze de transfer de cinci ori mai rapide

Samsung Electronics a dezvoltat o noua tehnologie Wi-Fi, cu ajutorul careia transferul de date intre terminale se va realiza cu pana la cinci ori mai repede decat viteza maxima posibila in prezent, relateaza.

Noua tehnologie Wi-Fi dezvoltata de Samsung. Transferul de date, realizat de cinci ori mai repede

Samsung Electronics a dezvoltat o noua tehnologie Wi-Fi, cu ajutorul careia transferul de date intre terminale se va realiza cu pana la cinci ori mai repede decat viteza maxima posibila in prezent, informeaza B.

Noua tehnologie Wi-Fi dezvoltata de Samsung. Transferul de date, de cinci ori mai rapid

Samsung Electronics a dezvoltat o noua tehnologie Wi-Fi, cu ajutorul careia transferul de date intre terminale se va realiza cu pana la cinci ori mai repede decat viteza maxima posibila in prezent, informeaza B.

Samsung aduce o noua tehnologie Wi-Fi, care permite viteze de transfer de 5 ori mai rapide

Samsung Electronics a dezvoltat o noua tehnologie Wi-Fi, cu ajutorul careia transferul de date intre terminale se va realiza cu pana la cinci ori mai repede decat viteza maxima posibila in prezent, relateaza Bloomberg, scrie Mediafax .

Productii mai bune, preturi mai mici. Agricultura ialomiteana la raport

Potrivit estimarilor oficiale, in Ialomita productiile medii la hectar sunt mai bune decat cele inregistrate in anul precedent. Nu acelasi lucru se poate spune si despre preturile medii cu care sunt vandute produsele agricole. Pentru anul agricol 2013-2014, Consiliul Judetean Ialomita a stabilit preturi medii mai mici decat in anul anterior.

Barbatii, de doua ori mai expusi riscului de a muri dupa o fractura de sold

Desi femeile sunt mai predispuse la aparitia osteoporozei, boala care slabeste oasele, la nivel mondial, o treime din totalul fracturilor de sold se inregistreaza in randul barbatilor, care, potrivit Fundatiei Internationale a Osteoporozei, se confrunta cu un risc de doua ori mai mare de a muri din aceasta cauza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )