Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cum arata prima sticla de Coca-Cola din lume

Antena3 Antena3,
Cum arata prima sticla de Coca-Cola din lume

Coca-Cola este de zeci de ani bautura preferata a planetei, insa putina lume stie cum arata prima sticla de Coca-Cola, scrie descopera. ro. Portalul bani. md publica o fotografie cu prima sticla de. continuă pe Antena3

Cel mai batran om din lume A MURIT! Avea 146 de ani. inainte de deces, a dezvaluit SECRETUL LONGEVITATII (FOTO)

Din pacate cel mai batran om din lume, Indonezianul Sodimedjo, a murit la varsta de 146 de ani. Barbatul s-a nascut in 1870, si i se mai spunea si Mbah Ghoto, adica bunicul Ghoto, scrie.

A murit cel mai batran om din lume. Avea 146 de ani

Un barbat din Indonezia care pretindea ca are 146 de ani, fiind considerat cel mai batran om din lume, a murit in satul sau din Central Java. Potrivit documentelor sale, Sodimedjo, cunoscut si sub.

China: Cel mai mare avion amfibiu din lume a realizat zborul inaugural

Cel mai mare avion amfibiu din lume, dezvoltat de China, a realizat sambata primul sau zbor, inainte de termenul anuntat, potrivit agentiei oficiale Xinhua, citata de Reuters.

A fost desemnata cea mai sexy asistenta medicala din lume! Cum arata tanara de doar 23 de ani care te va baga in toate bolile - GALERIE FOTO

Este o adevarata diva pe retelele de socializare unde are sute de mii de fani, iar tanara stie sa-i cucereasca pe toti cu fotografii incendiare in lenjerie intima sau in ipostaze.

Samsung ar putea deveni cel mai mare producator de procesoare din lume

Samsung va depasi Intel foarte curand si va deveni cel mai mare producator de procesoare la nivel global. Intel este liderul procesoarelor de 24 de ani si este una dintre marile realizari ale companiei. Cu toate acestea, coroana ar putea fi pierduta in urmatorul trimestru in fata celor de la Samsung. in 1993, Intel a [].

Juventus Bucuresti, PRIMA ECHIPA promovata din liga secunda

Juventus Bucuresti este prima echipa care a promovat in Liga 1. Liderul Ligii II-a a reusit sa promoveze in primul esalon dupa ce ocupanta locului 3, UTA Batrana Doamna, a pierdut in.

Descoperire de proportii in pestera Scarisoara, unde se afla cel mai mare ghetar subteran din lume

Nucleele din gheata extrase dintr-un ghetar din Transilvania ofera informatii importante despre modificarile climatice din ultimii 10. 000 de ani. Cercetatorii sustin ca descoperirea ar putea dezvalui cum s-a.

Cel mai bun job din lume: ghidul Michelin angajeaza inspectori de restaurante

Ghidul Michelin a anuntat recent ca scoate la concurs un post de inspector pentru restaurantele din orasul New York. Detalii insolite despre acest loc de munca, despre care pasionatii de gastronomie spun ca reprezinta cel mai bun job din.

Starea baietelulului salvat din put este ameliorata. Medicii au decis transferarea lui pe sectia de pediatrie

Starea copilului din judetul Teleorman care a fost salvat dintr-un put este stabila, ameliorata, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, Raluca.

Medic: Copilul salvat din put este in continuare sub tratament. Nu au fost inregistrate evolutii deosebite fata de zilele anterioare

Reprezentantii Spitalului Grigore Alexandrescu au transmis ca starea copilului din Teleorman, care a fost salvat dintr-un put, este stabila nu a inregistrat evolutii deosebite fata de zilele an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )