Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, din nou premier. Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului lui Oprea

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, din nou premier. Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului lui Oprea

Victor Ponta si-a reluat, joi, atributiile de premier. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru pentru Gabriel Oprea, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, scrisoare catre Klaus Iohannis: Premierul solicita reluarea atributiilor, incepand de joi (FOTO)

Premierul Victor Ponta i-a trimis miercuri o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis prin care solicita sa isi reia atributiile incepand de joi, informeaza B1 TV. in scrisoarea citata, Ponta mentioneaza ca.

Gabriel Oprea: il asteptam pe Victor Ponta din zi in zi

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD. La sosire, Gabriel Oprea a spus ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi.

Ilie Sarbu, despre intoarcerea lui Victor Ponta din Turcia: Se simte bine si saptamana asta cred ca ajunge acasa

Ilie Sarbu, scorul lui Victor Ponta, a declarat ca premierul este intr-o stare buna si ca se va intoarce in tara in aceasta saptamana, relateaza stiripesurse. ro. Se simte bine si.

UPDATE Victor Ponta isi reia atributiile de premier. Klaus Iohannis a semnat incetarea interimatului lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi dimineata decretul de incetare a interimatului lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului. O data cu publicarea decretului prezidential in Monitorul Oficial al Romaniei, interimatul lui Gabriel Oprea se incheie iar Victor Ponta isi reia exercitarea atributiilor constitutionale si legale de prim-ministru al Guvernului, informeaza Administratia prezidentiala. UPDATE Victor Ponta a ajuns la Guvern in jurul orei 10:00, urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna. Potrivit Mediafax, la Palatul Victoria se afla la acea ora si fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus.

Ponta a ajuns la Guvern, urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi dimineata, decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru pentru Gabriel Oprea si reluarea atributiilor de premier de catre Victor Ponta. Administratia Prezidentiala a anuntat, joi dimineata, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru.

Klaus Iohannis a semnat decretul privind reluarea atributiilor de premier de catre Victor Ponta

Klaus Iohannis a semnat, joi dimineata, decretul privind incetarea interimatului de prim-ministru pentru Gabriel Oprea si reluarea atributiilor de premier de catre Victor Ponta.

Victor Ponta se intoarce in fruntea Guvernului. Klaus Iohannis a semnat decretul

UPDATE - Victor Ponta a ajuns la Guvern, joi dimineata, in jurul orei 10. 00, el urmand sa isi preia atributiile de premier dupa o absenta de aproape o luna. Victor Ponta a ajuns la.

Victor Ponta se intoarce la Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care inceteaza interimatul lui Gabriel Oprea in exercitarea functiei de prim-ministru, astfel ca Victor Ponta se va intoarce la Guvern.

Presedintele Iohannis a semnat decretul de numirea judecatorului Ionel Barba in functia de presedint al Sectiei de contencios administrativ si fiscal a iCCJ

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, 13 decrete, anunta Administratia Prezidentiala. Astfel, seful statului a semnat decretul de numirea judecatorului Ionel Barba in functia de presedinte al.

Presedintele Iohannis a semnat decretul de numirea judecatorului Ionel Barba in functia de presedinte al Sectiei de contencios administrativ si fiscal a iCCJ

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, 13 decrete, anunta Administratia Prezidentiala. Astfel, seful statului a semnat decretul de numirea judecatorului Ionel Barba in functia de presedinte al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )