Libnet.ro
UNICEF

09:45

Reactia Rovanei Plumb dupa DEMISIA lui Ponta: Este o retragere TEMPORARA

România Liberă România Liberă,
Reactia Rovanei Plumb dupa DEMISIA lui Ponta: Este o retragere TEMPORARA

Presedintele interimar PSD, Rovana Plumb, a declarat, duminica, ca premierul Victor Ponta nu demisioneaza din funtea PSD, fiind vorba doar de o retragere temporara din fruntea partidului. continuă pe România Liberă

Nicolae Banicioiu, despre demisia lui Ponta: Este una menita sa protejeze partidul

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu a declarat, duminica, ca decizia luata de Victor Ponta este menita sa protejeze Partidul Social Democrat.

Reactia lui Tariceanu la demisia lui Ponta de la sefia PSD

Presedintele Senatului, Cali Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, ca retragerea premierului Victor Ponta de la conducerea PSD nu are cum sa afecteze buna functionare a coalitei de guvernare, iar acesta se bucura de tot sprijinul ALDE.

Primarul interimar al Constantei despre demisia lui Victor Ponta: Este un gest de fair play fata de colegi

Primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau, este de parere ca demisia lui Victor Ponta din fruntea PSD este gestul unui lider responsabil.

Primarul interimar al Constantei, despre demisia lui Victor Ponta: Este un gest de fair play fata de colegi

Primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau, este de parere ca demisia lui Victor Ponta din fruntea PSD este gestul unui lider responsabil.

Primele REACTII ale politicienilor, dupa DEMISIA lui Victor Ponta de la sefia PSD

Decizia premierului Victor Ponta de a renunta la conducerea Partidului Social Democrat a starnit multe reactii in sfera politica. Printre politicienii care au reactionat fata de demisia lui Ponta se numara presedintele interimar Rovana Plumb, purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, presedintele TSD Mihai Sturzu, dar si copresedinta PNL, Alina Gorghiu.

Rovana Plumb, despre retragerea lui Ponta: Arata preocuparea lui fata de partid si de a-si arata nevinovatia

Rovana Plumb, cea care i-a tinut locul lui Ponta la sefia PSD, a declarat, duminica, faptul ca stia ca premierul se va retrage de la sefia PSD, dar spune ca este de inteles sa nu se renunta la fotoliul de la.

Seful PSD Vaslui, despre demisia lui Ponta: Nu cred ca este un moment inedit in istoria PSD

Presedintele filialei judetene Vaslui a PSD, Dumitru Buzatu, sustine ca retragerea lui Victor Ponta de la conducerea partidului nu este un moment inedit in istoria PSD si spera ca acest lucru sa nu treaca neobservat de catre membrii partidului .

Ce spune presedintele TSD despre demisia lui Ponta

Presedintele Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu a declarat, duminica, ca decizia presedintelui PSD Victor Ponta de a prelungi interimatul la partid este una care arata preocupare in a-si demonstra nevinovatia. in acest context, el a tinut sa sublinieze ca formatiunea politica din care face parte il sustine pe Victor Ponta.

Cum catalogheaza Alina Gorghiu demisia lui Ponta de la sefia PSD

Alina Gorgiu, copresedintele PNL, a declarat, duminica seara, la postul de televiziune B1 Tv, ca prin aceast anunt, Ponta vrea sa traga de timp, este o diversiune.

Cum comenteaza presa internationala demisia lui Ponta din fruntea PSD

Demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD a captat atentia presei internationale, astfel ca cele mai cunoscute ziare din presa straina au comentat decizia premierului roman.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )