Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cum decidem ce investitii sunt mai folositoare pentru noi

România Liberă România Liberă,
Cum decidem ce investitii sunt mai folositoare pentru noi

Parerile referitoare la felul in care este cel mai bine sa fie investiti banii economisiti sunt contradictorii si confuze. Adevarul este ca nu exista un raspuns clar, universal valabil, la intrebarile de baza: credit pentru casa sau chirie? . continuă pe România Liberă

Andrei Chiliman s-a prezentat la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat luni la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care este cercetat sub control judiciar, informeaza.

De ce unii oameni sunt mai frigurosi decat altii

De ce unii oameni pot sta in pantaloni scurti atunci cand altii se plang de frig chiar si cu o geaca groasa? Aceasta e o intrebare la care stiinta incearca sa raspunda de mult timp. Charles Darwin a remarcat capacitatea locuitorilor Tierra del Fuego de a rezista la frig inca din timpul celui de-al doilea [] De ce unii oameni sunt mai frigurosi decat altii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

MasterCard: Platile la comercianti in strainatate sunt mai ieftine decat schimburile valutare

Romanii care calatoresc in Austria economisesc 32% din costuri daca platesc cu cardul de debit decat daca ar efectua schimb valutar in aeroportul-destinatie, iar in Italia cumpararea de valuta la casele de schimb pentru achitarea unor produse de 100.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )