Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cum nu dispar hrtiile din viata noastra. Doua cazuri de saptamna asta

Hotnews Hotnews,
 Cum nu dispar hrtiile din viata noastra. Doua cazuri de saptamna asta

Intr-un articol publicat pe Contributors. ro, Cristian Ghinea arata, exemplificand cu doua cazuri, cat de dificil este sa treca prin Parlament prevederi menite sa sa reduca birocratia. In primul exemplu este vorba de o prevedere legala prin care autoritatile statului sa nu mai poata solicita celor care doresc autorizatie de constructie alte documente decat cele specificate in lege - pentru ca functionarii statului cer oamenilor, de foarte multe ori, mai multe documente decat ii obliga legea: copii dupa documente, avize, aprobari sau dosare cu sina etc. In al doilea caz e vorba de obligativitatea pe care ar fi avut-o firmele mici sa faca audituri de securitate desi prevederile europene exclud explict firmele mici si mijocii de la acest audit. continuă pe Hotnews

Cum gestionam stresul din viata noastra: Sfaturi si metode de relaxare de la Dana Tupa, profesor international de yoga

Adeseori ne plangem ca timpul nostru este limitat, ca nu mai avem timp de familie, sa ne bucuram de viata, nu mai avem timp sa facem sport, sa mancam si chiar sa dormim. in realitate, afirma specialistii, nu timpul este limitat, ci noi nu reusim sa ne gestionam foarte bine stresul din viata noastra.

Doua cazuri de rujeola confirmate in Republica Moldova

Doua cazuri noi de rujeola au fost confirmate in Republica Moldova. Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, citat de IPN, este vorba despre un barbat de 33 de ani si o tanara de 21 de ani.

Madalin Voicu, dezvaluiri fara perdea despre femeile din viata lui: Primele sunt tigancile. Nu exista comparatie!

Madalin Voicua avut o viata tumultoasa! Celebrul muzician si politician a povestit, in cadrul emisiunii Agentia VIP de la Antena Stars, despre femeile din viata lui. intrebat de Cristi.

Cristian Topescu a murit. Ce spunea comentatorul sportiv despre cele mai frumoase amintiri din viata sa

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal plus.

Cristian Topescu a incetat din viata

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu, in varsta de 81 de ani, a incetat din viata, astazi.

Doliu in lumea cinematografiei! Un cunoscut actor s-a stins din viata (FOTO)

Actorul indian Kalasala Babu s-a stins din viata la varsta de 68 de ani. Acesta suferise mai multe complicatii aparute pe fondul unui atac vascular cerebral, iar inima sa a cedat. Kalasala Babu era.

Doliu in CINEMATOGRAFIE! O cunoscuta actrita s-a stins din viata. Aceasta a jucat in filmul Superman (FOTO)

Actrita Margot Kidder, cunoscuta pentru rolul pe care l-a jucat in Superman in anii 70, a murit la varsta de 69 de ani, in locuinta ei din Montana, Livingston. Motivul pentru care s-a stins din.

Scene socante intr-un parc din judetul Dambovita. Doua adolescente s-au batut cu pumnii si picioarele in mijlocul zilei - VIDEO

Scene incredibile in Parcul din Pucioasa. Doua adolescente s-au batut cu pumnii si picioarele ziua in amiaza mare. Bataia ar fi pornit de la un conflict mai vechi intre cele doua fete. Marul discordiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )