Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum este vazuta criza din Venezuela de liderii de stat din America Latina

Adevărul Adevărul,
Cum este vazuta criza din Venezuela de liderii de stat din America Latina

In ultima saptamana opozitia din Venezuela este in strada, iar conducerea de la Caracas alege varianta reprimarii celor care contesta puterea. Presedintele Nicolas Maduro a invocat legitimitatea sa electorala refuzand orice posibil dialog cu protestatarii. Acesta denunta incercarea unei lovituri de stat si acuza Statele Unite ca aprind spiritele. continuă pe Adevărul

Violentele din Venezuela s-au soldat cu 8 morti si 137 de raniti

Manifestatiile din Venezuela, care dureaza de peste 15 zile, s-au soldat cu opt morti si 137 de raniti, in timp ce aproximativ o suta de persoane au fost arestate, au anuntat vineri autoritatile venezuelene,.

Bilantul violentelor din Venezuela: Opt morti si 137 de raniti.

Manifestatiile din Venezuela, care dureaza de peste 15 zile, s-au soldat cu opt morti si 137 de raniti, in timp ce aproximativ o suta de persoane au fost arestate, au anuntat vineri autoritatile venezuelene. In total, sunt opt morti si 137 de raniti, a declarat pentru postul national de radio procurorul general Luisa Ortega. Patru persoane au fost ucise la Caracas, dintre care trei cu gloante in timpul marii manifestatii a studentilor si opozantilor din 12 februarie, care a degenerat in .

NATO a salutat decizia armatei de a nu se implica in criza din Ucraina

Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen a salutat duminica decizia armatei ucrainene de a nu se implica in vreun fel in criza din tara, relateaza AFP. Totodata, Rasmussen a reiterat vointa Aliantei.

ANALIZA Despre criza din Ucraina la cald. Sau ce se intampla atunci cand clipesti primul

Atunci cand anticipam, in ajunul summit-ului de la Vilnius, un scenariu pesimist in Ucraina, nu imi imaginam ca protestele vor escalada in confruntari violente, soldate cu cel putin 82 de morti si peste 600 de raniti. Aparent, faza calda a luat sfarsit cel putin la Kiev. Ianukovici si ministrii guvernului interimar sunt de negasit. Prin resedinta prezidentiala din Mejgorie se plimba nestingheriti reprezentantii mass-media si populatia. Reporterii de investigatie aflati la fata locului cu grija aduna probe care confirma implicarea presedintelui in persecutarea jurnalistilor si acte de coruptie. Desi cartierul guvernamental din Kiev este protejat actualmente de catre fortele de auto-apararea formate din protestatari, iar in Rada opozitia preia fraiele puterii, situatia ridica mai multe semne de intrebare vizavi de viitorul Ucrainei.

Criza din Ucraina. Standard and Poor's reduce nota de solvabilitate la CCC

Agentia de evaluare financiara americana Standard and Poor's SP) a redus vineri nota de solvabilitate financiara acordata Ucrainei la CCC, in urma violentelor din ultimele zile. Acesta inseamna ca tara este aproape de intrare in incapacitate de plata.

Poate Romania sa profite de criza din Ucraina?

Evenimentele din Ucraina de pe Euromaidan conteaza enorm nu doar pentru uncraineni ci si pentru intreaga Europa, dar in special pentru noi.

Criza din Ucraina. Iulia Timosenko a fost ELIBERATA

Opozanta ucraineana Iulia Timosenko a parasit, sambata, intr-un scaun cu rotile spitalul din Harkov, in nord-estul tarii, unde era detinuta, si s-a urcat intr-o masina de teren neagra, relateaza BBC News Online.

CRIZA DIN UCRAINA. Parlamentul permite eliberarea Iuliei Timosenko

Parlamentul Ucrainei a aprobat, vineri, un proiect care abroga articolul din Codul Penal in baza caruia a fost condamnata Iulia Timosenko, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5747 seconds )