Libnet.ro
UNICEF

23:45

Violentele din Venezuela s-au soldat cu 8 morti si 137 de raniti

Antena3 Antena3,
Violentele din Venezuela s-au soldat cu 8 morti si 137 de raniti

Manifestatiile din Venezuela, care dureaza de peste 15 zile, s-au soldat cu opt morti si 137 de raniti, in timp ce aproximativ o suta de persoane au fost arestate, au anuntat vineri autoritatile venezuelene,. continuă pe Antena3

Obama condamna violentele din Venezuela si cere eliberarea manifestantilor.

Barack Obama, a condamnat miercuri violentele din Venezuela si a indemnat Guvernul acestei tari sa elibereze manifestantii arestati, informeaza Mediafax. Obama a condamnat violentele inacceptabile din Venezuela si a anuntat ca, alaturi de Organizatia Statelor Americane OEA), Statele Unite indeamna Guvernul venezuelean sa elibereze manifestantii pe care i-a arestat si sa angajeze un dialog veritabil. Patru persoane au murit in violentele din Venezuela. In plus, liderul radical Leopoldo .

Barack Obama a condamnat violentele din Venezuela si a indemnat Guvernul sa elibereze manifestantii arestati

Presedintele american Barack Obama a condamnat, miercuri, violentele din Venezuela si a indemnat Guvernul sa elibereze manifestantii arestati, relateaza AFP. Obama a condamnat violentele inacceptabile din.

VIDEO Venezuela: Opt morti si 137 de raniti in violentele din timpul manifestatiilor

Manifestatiile din Venezuela, care dureaza de peste 15 zile, s-au soldat cu opt morti si 137 de raniti, in timp ce aproximativ o suta de persoane au fost arestate, au anuntat vineri autoritatile venezuelene, potrivit AFP, citat de Mediafax.

Bilantul violentelor din Venezuela: Opt morti si 137 de raniti.

Manifestatiile din Venezuela, care dureaza de peste 15 zile, s-au soldat cu opt morti si 137 de raniti, in timp ce aproximativ o suta de persoane au fost arestate, au anuntat vineri autoritatile venezuelene. In total, sunt opt morti si 137 de raniti, a declarat pentru postul national de radio procurorul general Luisa Ortega. Patru persoane au fost ucise la Caracas, dintre care trei cu gloante in timpul marii manifestatii a studentilor si opozantilor din 12 februarie, care a degenerat in .

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii de la 14.00 despre violentele din Ucraina

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Citeste regulile discutiei online in text.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii, joi, de la 14.00 despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Citeste regulile discutiei online in text.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online joi, de la 14.00, despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online joi, de la 14.00, despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania/ UPDATE Din cauza evenimentelor in desfasurare, discutia va fi reprogramata pentru o data apropiata

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textuluiUPDATE: Din cauza evenimentelor in desfasurare, consilierul prezidential Iulian Fota nu va putea fi prezent la ora anuntata, discutia va fi reprogramata pentru o data apropiata.

Fosta regina a frumusetii din Venezuela, ucisa in timpul protestelor

Genesis Carmona,o fosta regina a frumusetii din Venezuela, a fost ucisa in timpul demonstratiilor anti-guvernamentale din Valencia, conform Daily Mail. Tanara de 22 de ani se afla pe strada, cand a fost.

Un nou bilant: 16 politisti morti si 130 raniti in violentele din Kiev

Numarul politistilor ucraineni ucisi in violentele de la Kiev s-a ridicat la 16, a anuntat vineri Ministerul ucrainean de Interne pe site-ul sau de Internet, relateaza agentia Interfax, in pagina electronica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2821 seconds )