Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANALIZA Despre criza din Ucraina la cald. Sau ce se intampla atunci cand clipesti primul

Hotnews Hotnews,
 ANALIZA Despre criza din Ucraina la cald. Sau ce se intampla atunci cand clipesti primul

Atunci cand anticipam, in ajunul summit-ului de la Vilnius, un scenariu pesimist in Ucraina, nu imi imaginam ca protestele vor escalada in confruntari violente, soldate cu cel putin 82 de morti si peste 600 de raniti. Aparent, faza calda a luat sfarsit cel putin la Kiev. Ianukovici si ministrii guvernului interimar sunt de negasit. Prin resedinta prezidentiala din Mejgorie se plimba nestingheriti reprezentantii mass-media si populatia. Reporterii de investigatie aflati la fata locului cu grija aduna probe care confirma implicarea presedintelui in persecutarea jurnalistilor si acte de coruptie. Desi cartierul guvernamental din Kiev este protejat actualmente de catre fortele de auto-apararea formate din protestatari, iar in Rada opozitia preia fraiele puterii, situatia ridica mai multe semne de intrebare vizavi de viitorul Ucrainei. continuă pe Hotnews

Antonescu despre situatia din Ucraina: Este de salutat succesul fortelor democratice..

Antonescu, despre situatia din Ucraina: este un moment de importanta istorica. Este de salutat succesul fortelor democratice. Pentru Romania este un triplu interes fata de ceea ce se intampla in Ucraina. Este important ce se intampla in Ucraina, pentru Romania, atat ca tara vecina, ca membru al UE si membru NATO. Este esential sa aiba loc alegeri democratice. Sper ca toate formele de violenta, dintr-o directie sau alta, sa inceteze. Liderul PNL, Crin Antonescu, sustine o conferinta de presa .

Merkel, Obama si Putin: Avem nevoie de o solutie politica pentru criza din Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel, presedintele american Barack Obama si presedintele rus Vladimir Putin au decis joi gasirea unei solutii politice pentru criza din Ucraina, cat mai curand posibil, anunta Berlinul, conform AFP.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii de la 14.00 despre violentele din Ucraina

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Citeste regulile discutiei online in text.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii, joi, de la 14.00 despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Citeste regulile discutiei online in text.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online joi, de la 14.00, despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online joi, de la 14.00, despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania/ UPDATE Din cauza evenimentelor in desfasurare, discutia va fi reprogramata pentru o data apropiata

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textuluiUPDATE: Din cauza evenimentelor in desfasurare, consilierul prezidential Iulian Fota nu va putea fi prezent la ora anuntata, discutia va fi reprogramata pentru o data apropiata.

Obama si Putin au discutat despre situatia din Ucraina.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si omologul sau rus, Vladimir Putin, si-au exprimat dorinta ca acordul de iesire din criza, semnat de puterea si opozitia din Ucraina, sa fie pus in aplicare rapid, a anuntat un oficial rang inalt american, citat de AFP. In cursul unei discutii telefonice constructive, Obama si Putin au convenit asupra faptului ca acordul ar trebui pus in aplicare rapid si ca este foarte important de a incuraja toate partile sa se abtina sa recurga la violente, .

NATO a salutat decizia armatei de a nu se implica in criza din Ucraina

Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen a salutat duminica decizia armatei ucrainene de a nu se implica in vreun fel in criza din tara, relateaza AFP. Totodata, Rasmussen a reiterat vointa Aliantei.

Poate Romania sa profite de criza din Ucraina?

Evenimentele din Ucraina de pe Euromaidan conteaza enorm nu doar pentru uncraineni ci si pentru intreaga Europa, dar in special pentru noi.

imi este teama ca va izbucni un razboi civil acolo. Bogdan Chirieac, despre situatia din Ucraina

Bogdan Chirieac a comentat, in cadrul emisiunii Previziunile Zilei, pe tema protestelor violente din Ucraina. Mie imi este teama ca va izbucni un razboi civil acolo, care va continua cu un razboi de secesi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )