Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cum va fi Eurovision-ul anul acesta pentru Romania

ADPM ADPM,
Cum va fi Eurovision-ul anul acesta pentru Romania

Dupa un 2020 in care Eurovision a fost anulat in contextul pandemiei, fanii concursului muzical spera ca lucrurile vor sta altfel in 2021. Iata cum va fi Eurovision-ul anul acesta pentru Romania. continuă pe ADPM

IRSOP: Aproape jumatate dintre romani vor sa puna bani de-o parte anul acesta

Aproape jumatate dintre romani 46%) vor economisi bani anul acesta, fata de 33%, anul trecut, intrucat au asteptari pesimiste, arata un sondaj realizat de IRSOP.

FLORIN CITU: Anul acesta reparam ce au distrus socialistii

Premierul Florin Citu afirma ca, anul acesta, Guvernul va repara ce au distrus socialistii si va pune economia Romaniei pe o directie de crestere sustenabila.

Denise Rifai, previziune sumbra pentru Romania: Ne prabusim. Mi-e mila, e prapad

Denise Rifai a venit cu un punct de vedere pe contul ei de Facebook, ca urmare a celui de-al doilea incendiu produs intr-un spital de stat, cel dintr-un pavilion COVID, de la Institutul Matei Bals. Denise Rifai, reactie in urma incendiului de la Matei Bals. Previziune sumbra pentru Romania Numai vorbe goale, peste tot! Vorbe .

Nicusor Dan, noi promisiuni pentru bucuresteni dupa incendiul de la Matei Bals. Ce vrea sa faca pentru spitalele din Capitala

Incendiul devastator de la Matei Bals a readus in prim plan problemele grave cu care se confrunta sistemul medical romanesc. Din pacate, aceasta tragedie a avut loc la cateva luni distanta de evenimentul dureros de la Piatra Neamt, acolo unde alte zece persoane au murit carbonizate in sectia ATI. Cu putin timp in urma, Primarul .

DEBUT IN FORTA PE AERO Capitalizare de 67,5 milioane de lei pentru Safetech, dupa prima ora si jumatate de tranzactionare

Rulaj de 6,3 milioane de lei, cel mai mare de la BVB * Victor Gansac: Bursa si piata AeRO ne ofera cea mai mare oportunitate de crestere Actiunile Safetech Innovations SAFE), primul emitent de securitate cibernetica de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), se tranzactionau la 21,6 lei dupa o ora si jumatate de la deschiderea sesiunii bursiere, pret ce confera companiei o valoare de piata de 67,5 milioane de lei, de peste patru ori mai mare fata de cea la care s-a inchis plasamentul privat derulat in octombrie anul trecut.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )