Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum explica Predoiu scrisoarea lui Tariceanu pentru demiterea sefelor DNA si ICCJ

România Liberă România Liberă,
Cum explica Predoiu scrisoarea lui Tariceanu pentru demiterea sefelor DNA si ICCJ

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, sambata, ca atacul venit din partea lui Calin Popescu Tariceanu dupa cazul Marianei Rarinca arata ca domni sau tovarasi, mai bine zis din PSD si PLR au oarecare emotii, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Ion Cristoiu: Scrisoarea lui Tariceanu a fost trimisa intentionat si raspunsul lui Iohannis va amplifica acest scandal, care pana la urma va duce la demisia Liviei Stanciu (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca prin scrisoarea pe care Tariceanu a trimis-o presedintelui, in care cere demiterea sefelor iCCJ si CSM, s-a provocat un scandal intentionat, amplificat de raspunsul lui.

Catalin Predoiu: Atacul lui Tariceanu dupa cazul Rarinca arata ca domni din PSD au emotii privind unele dosare importante care se proceseaza, fie la parchet, fie pe rolul instantelor

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Galati ca atacul venit din partea lui Calin Popescu Tariceanu dupa cazul Marianei Rarinca arata ca domni.

Livia Stanciu, sefa iCCJ, prima reactie dupa scrisoarea lui Tariceanu: Nu exista niciun motiv sa-mi dau demisia (VIDEO)

Livia Stanciu, sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie a decalarat joi ca nu exista niciun motiv sa-si dea demisia, vorbind despre scrisoarea lui Calin Popescu Tariceanu prin care acesta ii cere.

Klaus Iohannis ii raspunde presedintele Senatului: Presedintele Romaniei nu dispune de asemenea competente constitutionale sau legale pentru demiterea sefelor DNA si iCCJ (VIDEO)

Klaus Iohannis i-a raspuns printr-o scrisoare presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu despre revocarea din functie a sefelor DNA si iCCJ. Acesta sustine ca presedintele Romaniei nu dispune de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )