Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Predoiu: Atacul lui Tariceanu dupa cazul Rarinca arata ca domni din PSD au emotii privind unele dosare importante care se proceseaza, fie la parchet, fie pe rolul instantelor

B1 B1,
Catalin Predoiu: Atacul lui Tariceanu dupa cazul Rarinca arata ca domni din PSD au emotii privind unele dosare importante care se proceseaza, fie la parchet, fie pe rolul instantelor

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Galati ca atacul venit din partea lui Calin Popescu Tariceanu dupa cazul Marianei Rarinca arata ca domni. continuă pe B1

Cum explica Predoiu scrisoarea lui Tariceanu pentru demiterea sefelor DNA si ICCJ

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, sambata, ca atacul venit din partea lui Calin Popescu Tariceanu dupa cazul Marianei Rarinca arata ca domni sau tovarasi, mai bine zis din PSD si PLR au oarecare emotii, transmite Mediafax.

Catalin Predoiu: Victor Ponta l-a sapat pe Adrian Nastase

Prim-Vicepresedintele PNL Catalin Predoiu raspunde la atacul lui Victor Ponta, dupa ce premierul l-a criticat pentru pozitia sa adoptata fata de scrisoarea lui Tariceanu in care ii cere presedintelui Klaus.

100 de minute. Pozitia CSM in cazul Rarinca

Scrisoarea lui Calin Popescu Tariceanu prin care ii cerea lui Klaus Iohannis sa-i ceara demisia presedintei inaltei Curti demisia dupa scandalul Rarinca a provocat o reactie dura din partea CSM care a.

Catalin Predoiu: O serie de dosare inca se proceseaza in justitie si domni din PSD si partidul lui Tariceanu au emotii

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, crede ca PSD si partidul condus de Calin Popescu Tariceanu au emotii in privinta unor dosare care se proceseaza, de unde si ofensiva acestora la adresa Justitiei.

Catalin Predoiu se promoveaza pe bani grei: Pentru ca nu are prea multi fani pe Facebook, liberalul plateste pentru ca postarile sale sa ajunga la cat mai multe persoane (FOTO)

Premierul din umbra al PNL Catalin Predoiu se promoveaza pe bani grei. Liberalul face tot posibilul sa ajunga seful guvernului, atacand reteaua de socializare Facebook chiar si cu texte.

DNA cere anularea deciziei magistratilor in cazul Rarinca. Procurorii sustin ca un judecator ar fi fost incompatibil

Directia Nationala Anticoruptie cere anularea deciziei magistratilor in controversatul caz al Marianei Rarinca, femeia acuzata de santaj de catre presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, informeaza Stirile TVR. Potrivit sursei citate, procurorii au formulat o cale extraordinara de atac, contestatia in anulare, pe motiv de incompatibilitate. Ei sustin ca unul dintre membrii completului care a decis achitarea Marianei Rarinca era incompatibil. Este vorba de judecatoarea Risantea Gagescu. De remarcat ca DNA a facut cererea dupa finalul procesului, fara sa fi cerut recuzarea judecatoarei respective cand a fost stabilit completul de judecata.

Cazul Rarinca, detonatorul situatiei din justitie: Daca CSM nu face rapid lumina in acest caz, pierderile ar putea fi catastrofale pentru increderea populatiei in justitie

Profesorul Sefan Vlaston face o scurta trecere in revista a tuturor opiniilor legate de cazul Marianei Rarinca, care nu a impartit doar clasa politica in doua tabere, care profita de orice eveniment sa-si.

Cazul Rarinca, detonatorul situatiei din justitie

Rar mi-a fost dat sa vad atatea comentarii si discutii, pasionale, infierbantate, interesante, pentru o speta care priveste o singura persoana: Mariana Rarinca. Si nu ma refer la tabere politice, care profita de orice eveniment sa-si faca promovare. Nu reiau istoria, este in general cunoscuta. Cele doua tabere se plaseaza pe baricade ireconciliabile.

DNA cere anularea deciziei magistratilor in cazul Rarinca

Directia Nationala Anticoruptie cere anularea deciziei magistratilor in controversatul caz al Marianei Rarinca, femeia acuzata de santaj de catre presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, informeaza Stirile TVR.

DNA a depus CONTESTATIE iN ANULARE in cazul Rarinca. Ce sustin procurorii anticoruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au depus la Curtea de Apel Bucuresti o cerere de constestatie impotriva hotararii judecatorilor Risantea Gagescu si Damian Dolache prin care Mariana Rarinca a fost achitata definitiv, .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )