Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum se face cel mai bun porumb fiert. Tehnica secreta pe care vrei sa o cunosti

B1 B1,
Cum se face cel mai bun porumb fiert. Tehnica secreta pe care vrei sa o cunosti

Porumbul fiert este pe placul multora dintre noi, fiind consumat mai ales vara. Cu toate acestea, nu multi sunt cei care stiu cum se fierbe corect porumbul. Tehnica este foarte simpla, iar rezultatul este delicios. continuă pe B1

Cel mai bun remediu impotriva cosurilor

Cel mai bun remediu impotriva cosurilor Pentru orice tip de ten, cea mai deranjanta problema este aparitia cosurilor. Daca medicamentele si tratamentul dermatologic este mult prea scump si nici nu pare a fi cea mai buna solutie, incearca remdiile pe baza de ingrediente naturale. Combinatia ideala este cea de miere si lamaie!.

Selectionerul Croatiei despre victoria cu Argentina: Am nvins echipa la care evolueaza cel mai bun jucator din lume

Selectionerul Croatiei, Zlatko Dalic, a declarat, joi seara, ca jucatorii sai au facut un meci minunat cu Argentina, echipa la care evolueaza cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi.

Am aflat marele castigator Chefi la cutite! El va pleca cu trofeul de cel mai bun bucatar

Cel mai asteptat moment al competitiei Chefi la cutite se apropie cu pasi repezi! Au mai ramas doar sase bucatari in semifinala emisiunii Chefi la cutite si Gina Pistol a anuntat care este.

Simona Halep, saptamna 34 n postura de lider mondial; Mihaela Buzarnescu, locul 28 (cel mai bun din cariera)

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 34 pe prima pozitie mondiala, jucatoarea noastra avand 7970 de puncte. Podiumul este completat de Caroline Wozniacki 6745) si Garbine Muguruza 6550). Semfinalista la Birmingham, Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 28 cel mai buna pozitie din cariera).

Alro - cel mai bun randament din BET-XT

Actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) au avut un randament de 0,54%, in raport cu moneda euro, in perioada 13 - 20 iunie, reprezentand, astfel, titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul de timp analizat.

Porumb fiert, fructe sau gogosi. Pe plaja gasesti orice! Ce pericole se ascund in marfa plimbata ore intregi in soare

Pe plajele de pe litoral e ca la piata. Si vara aceasta si-au facut aparitia vanzatorii de porumb fiert, fructe sau gogosi. Politistii ii amendeaza, dar ei se intorc fara nicio retinere. Sunt din ce in.

Simona Halep, saptamana cu numarul 34 in fruntea WTA. Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA, cel mai bun din cariera

Simona Halep continua sa conduca in clasamentul WTA, cu 7. 970 de puncte, in ierarhia data publicitatii luni. Halep este pentru a 34-a saptamana pe locul I WTA, egaland-o pe germana Angelique Kerber.

Croatii exulta dupa corectia aplicata Argentinei. Am facut un meci minunat! Am invins echipa la care evolueaza cel mai bun jucator din lume

Antrenorul croat Zlatko Dalici este un erou in tara sa, dupa 3-0 cu Argentina. Numit de cateva luni la carma echipei, el s-a dovedit a fi un antrenor exigent si corect.

Cel mai mic computer din lume face ca un bob de orez sa arate imens

Cel mai mic computer din lume face ca un bob de orez sa fie un gigant si ar putea conduce la schimbari semnificative in industria monitorizarii sanatatii omului. in urma cu cateva luni, la IBM Think 2018, conferinta emblematica a companiei, compania a prezentat cel mai mic computer din lume. Acesta avea o dimensiune de [].

Poveste CUTREMURATOARE la Campionatul Mondial: A devenit cel mai varstnic jucator din istorie

Portarul egiptean Essam El Hadary va fi titular in meciul impotriva Arabiei Saudite, devenind la 45 de ani si 5 luni, cel mai batran jucator din istoria Campionatelor Mondiale. Capitan al Egiptului in peste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )