Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum sa faci cea mai buna mancare de varza cu carne

Adevărul Adevărul,
Cum sa faci cea mai buna mancare de varza cu carne

V-am obisnuit cu retete delicioase, care mai de care mai apetisante. Daca faci aceasta mancare de varza cu carne vei fi fericit ca ai pus pe masa ceva foarte bun. continuă pe Adevărul

Lovitura in handbal: CSM Bucuresti a transferat-o pe Fisker, cea mai buna extrema stanga din lume

CSM Bucuresti a reusit sa dea cea mai importanta lovitura de pe piata transferurilor din handbal, din aceasta iarna. Daneza Maria Fisker, cea mai buna extrema stanga din lume in 2014, va evolua in Capitala din sezonul viitor.

Sefa reprezentantei CE in Romania: Adesea legile in Romania nu sunt de cea mai buna calitate, provoaca victime colaterale

Sefa reprezentantei CE in Romania, Angela Filote, spune ca sustine adoptarea unei legi a falimentului personal, dar ca doreste ca aceasta sa fie foarte buna. Ea a declarat acest lucru adaugand ca in.

Cum sa faci cea mai simpla reteta de ciuperci umplute

Ieftin, bun si simplu. Reteta perfecta de aperitiv: ciuperci umplute cu sunca. Nu ai nevoie de mult timp de preparare si nici de multe ingrediente.

Bancul zilei: Cum se beneficiezi de cea mai buna protectie din lume

Mesajul unui barbat din Birmingham catre prietenul lui din Sheffield: Satul de faptul ca aproape in fiecare zi ne intra in casa mea cate un hot, am smuls firele sistemului de alarma din perete si am reziliat contractul de parteneriat cu reteaua de observare civila unde eram membru. In cele patru colturi ale curtii casei mele am pus cate.

Parcarea de la Spitalul Militar va fi gata in septembrie. Va fi cea mai moderna din Brasov

Cea mai grea parte a lucrarilor, respective sapaturile la adancime a fost finalizata, iar acum urmeaza lucrarile de suprafata. Parcarea de la Militar va fi cea mai moderna din Brasov.

Darius Valcov: Vineri va avea loc cea mai importanta intalnire cu delegatia FMI

Guvernul va avea, vineri, cea mai importanta intalnire cu reprezentantii FOndului Monetar International FMI), la care vor participa toti ministrii, pentru a incerca sa ajunga la un consens cu expertii.

Cea mai dorita functie pentru WhatsApp debuteaza in Asia

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie via text, dar in curand se vor schimba lucrurile si ar putea domina inca un domeniu.

Ce este Statul Islamic: cum functioneaza si de unde are bani cea mai periculoasa grupare terorista din lume

Ce este Statul Islamic? Cunoscuta si ca Statul Islamic in Irak si Levant SIIL), organizatia jihadista s-a impus in ultimul an drept cea mai periculoasa grupare terorista din lume. Jihadistii din organizatia numita initial Statul Islamic in Irak si Siria au reusit sa captureze parti insemnate din nordul Irakului si exista suspiciuni ca gruparea terorista controleaza acum si rebelii din Siria.

Ciocolata de casa cu nuci. Cea mai simpla si buna reteta

Ti-e pofta de ceva dulce? Mai exact de ciocolata? Nu da buzna in magazin! Poti prepara chiar si tu o ciocolata de casa cu nuci. Nici nu stii cat de buna poate fi. Si dureaza maxim 30 de minute.

VIDEOFOTO: iPhone 6 Batmobile. Cea mai noua carcasa pentru cel mai nou smartphone Apple

Ai deja cel mai nou telefon iPhone 6? Dar cum ar fi sa ai si cel mai cool iPhone 6? Esti fan al benzilor desenate sau pur si simplu ti-au placut filmele cu Batman? Un site din China a promovat pe net ultima carcasa pentru ultimul smartphone Apple, Batmobile case, potrivit highsnobiety. com .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )