Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum sa faci cea mai buna zacusca cu ardei copti

Adevărul Adevărul,
Cum sa faci cea mai buna zacusca cu ardei copti

Zacusca ar trebui sa fie un preparat nelipsit din camara oricarui roman, pregatita sa fie intinsa pe paine in zilele reci de iarna. continuă pe Adevărul

Burrito mexican, reteta autentica. E cea mai buna alegere pentru pranz

Inainte de burrito-ul modern, popoarele Mesoamericane din Mexic foloseau tortilla din faina de porumb pentru a infasura diferite alimente. Din punct de vedere istoric, cei care erau mai aproape de burrito-ul modern erau anticele popoare Pueblo din sud-vestul SUA. Astazi, preparatul se poate gati cu o multitudine de umpluturi din legume si carne. Reteta autentica .

Carrefour raporteaza cea mai buna performanta de cel putin doua decenii

Carrefour, cel mai mare retailer european, a inregistrat in trimestrul trei cel mai solid avans al vanzarilor, cel putin din ultimele doua decenii, datorita performantelor mai bune de pe pietele sale cheie din Franta, Spania si Brazilia.

Huawei Mate 40 Pro este telefonul cu cea mai buna camera foto, conform DxOMark

Cel mai nou smartphone flagship din portofoliul Huawei, ocupa primul loc in cel mai recent clasament realizat de DxOMark, fiind echipat cu cea mai buna camera mobila disponibila pe piata, conform site-ului.

VIDEO Cea mai buna camera pentru vloggerul din tine: de ce faci valuri pe YouTube cu noul DJI Pocket 2

O camera pentru vlogging in 2020 trebuie sa filmeze 4K, preferabil in HDR, sa aiba o stablizare impecabila a imagini si sa fie usor de manipulat. Noul DJI Pocket 2 bifeaza toate aceste.

VIDEO Google Recorder ar putea fi cea mai buna aplicatie: cum o poti accesa si de ce face minuni

In cazul in care actualizarile sistemului de operare Android nu erau un motiv suficient sa imbratisezi un Google Pixel, aplicatia Google Recorder s-ar putea sa te convinga. inca de la.

Ce spune un psiholog, despre cazul profesoarei din Maramures care agresa un elev: Varianta cea mai buna ar fi ca testarea psihologica sa fie facuta foarte serios pentru ca in general este doar o formalitate peste care se trece

Monica Anisie a solicitat o ancheta Inspectoratului Scolar, dupa ce a aparut un videoclip in care o profesoara agreseaza un copil. Psihologul Keren Rosner spune ca profesorii ar trebui sa treaca prin anumite te.

Cum faci dulceata de gutui, fructele toamnei pline de beneficii pentru organism

Dulceata de gutui e una dintre preferatele romanilor. Multi prefera sa consume fructele astea doar asa, din cauza faptului ca mancate normal sunt fade si acre. Cum sa faci cea mai buna dulceata? Beneficiile consumului de gutui. Din ce sunt compuse? Din marea varietate a fructelor de toamna, gutuile unele din cele mai reprezentative anotimului.

FOTO Cea mai mare cladire de birouri din Romania a intrat la apa. Va avea cu 12 etaje mai putin. Schimbare neasteptata de strategie in Iulius Town

Schimbare bursca de strategie pentru Iulius Grup in cazul United Business Center 0 UBC0), care ar fi trebuit sa fie cea mai inalta cladire de birouri din Romania.

Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Daca nu mai ai idee ce sa pregatesti bun pentru cei dragi, atunci poti incerca cea mai populara mancare din Rusia. Usor de facut, dar de mare efect, reteta de mai jos este una pe care o vei scrie sigur in caietul cu cele mai bune feluri de mancare. Iata cum prepari pelmeni! Aceasta este .

Un bebelus de 4 luni, cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania

Un baietel de doar patru luni, internat la Sibiu este cea mai tanara victima a COVID-19 din Romania. Copilul avea mai multe comorbiditati accentuate, potrivit precizarilor Grupului de comunicare strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )