Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum faci un start-up cu fonduri europene si cu ajutorul unui business angel: povestea Eden Lengerie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum faci un start-up cu fonduri europene si cu ajutorul unui business angel: povestea Eden Lengerie

Dupa ce a lucrat mai multi ani in mediul corporatist, in institutii bancare si in companii de IT, Oana Thomas a decis ca e timpul sa-si foloseasca partea creativa pe care o exploata in domeniul marketingului pentru a-si infiinta propriul start-up. continuă pe Wall-Street Ro

Cum faci un start-up cu fonduri europene si cu ajutorul unui business angel: povestea Eden Lingerie

Dupa ce a lucrat mai multi ani in mediul corporatist, in institutii bancare si in companii de IT, Oana Thomas a decis ca e timpul sa-si foloseasca partea creativa pe care o exploata in domeniul marketingului pentru a-si infiinta propriul start-up.

O petitie sustine ca SRI vrea sa foloseasca fonduri europene pentru a ne urmari fiecare pas

O petitie realizata de ApTI si de alte trei asociatii nonguvernamentale sustine ca SRI vrea sa foloseasca fonduri europene pentru supravegherea cetatenilor. Asociatiile au trimis o scrisoare publica reprezentantilor nationali si europeni pentru a semnala incalcari grave ale Cartii Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, in special Articolele 7 si 8 legate de dreptul la viata [].

SRI te-ar putea spiona folosindu-se de fonduri europene

O petitie realizata de ApTI si de alte trei asociatii nonguvernamentale sustine ca SRI vrea sa foloseasca fonduri europene pentru supravegherea cetatenilor, scrie Playtech. roAsociatiile au trimis o scrisoare.

APADOR-CH: SRI primeste fonduri europene intr-un proiect de supraveghere generalizata a cetatenilor, deghizat in eGuvernare

Mai multe organizatii neguvernamentale au avertizat luni ca SRI dezvolta un proiect finantat cu fonduri europene cu un potential de supraveghere generalizata a intregii populatii a Romaniei un adevarat sistem informatic Big Brother fara a avea prevazuta vreo masura de garantare a drepturilor cetatenesti.

APADOR-CH: SRI primeste fonduri europene intr-un proiect de supraveghere generalizata a cetatenilor. Care este reactia Cancelarului premierului

Organizatia non-guvernamentala de apararea drepturilor omului, APADOR-CH, acuza Serviciul Roman de Informatii ca ia fonduri europene pentru a implementa un proiect prin care sa supravegheze in masa ro.

Promisiuni pentru dascali: 25 de milioane de euro din fonduri europene pentru a-i convinge pe profesori sa predea la sate (VIDEO)

25 de milioane de euro din fonduri europene pentru a-i convinge pe profesorii buni sa predea si in scolile din zone defavorizate. Este promisiunea Guvernului pentru a oferi o motivatie dascalilor cu salarii fo.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )