Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cum a fost gasit un detinut din Ploiesti care evadase din penitenciar

Antena3 Antena3,
Cum a fost gasit un detinut din Ploiesti care evadase din penitenciar

Detinutul de la Penitenciarul Ploiesti care a evadat, miercuri dupa-amiaza, de la un punct de lucru din Posesti a fost prins, informeaza IPJ Prahova. Politistii l-au depistat pe evadat in apropierea une. continuă pe Antena3

Detinutul de la Penitenciarul Ploiesti care evadase de la o firma unde lucra, prins de politisti in apropiere de o stana

Detinutul de la Penitenciarul Ploiesti care evadase de la o firma unde lucra a fost prins de politisti, miercuri seara, in apropierea unei stane din comuna Drajna.

Detinutul de la Penitenciarul Ploiesti care a evadat a fost prins

Detinutul de la Penitenciarul Ploiesti care a evadat, miercuri dupa-amiaza, de la un punct de lucru .

Polonia: Un barbat a fost gasit mort intr-o padure, dupa ce i se facuse rau la munca. Sefa sa l-a lasat acolo in loc sa cheme ambulanta

Un om caruia i s-a facut rau la locul de munca a fost gasit mort intr-o padure din Polonia. Angajatoarea sa a preferat sa lase barbatul in padure in loc sa cheme o ambulanta din cauza faptului ca barbatul lucra ilegal si nici ceilati muncitori nu ar fi avut actele in ordine, scrie The Independent.

Un streang a fost gasit intr-un birou de la Spitalul Universitar din Michigan. Politia face investigatii

Politia a inceput o serie de investigatii la Universitatea din Michigan dupa ce a fost gasit un streang intr-unul dintre birourile angajatilor spitalului universitar, potrivit CNN.

Baiatul de 13 ani dat disparut intr-un baraj de pe raul Olt a fost gasit inecat

Copilul de 13 ani dat disparut joi dupa-amiaza intr-un baraj de pe raul Olt a fost gasit inecat, au anuntat, duminica, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

VIDEO Un urs a fost gasit dormind in garderoba unei case din Montana. Ce reactie a avut cand politistii au batut in geam

Un urs a fost gasit dormind in garderoba unei case din statul american Montana, dupa ce s-ar fi blocat in incapere, scrie BBC.

Un individ care se dadea drept avocat a fost retinut. Politistii din Suceava fac apel catre toti cetatenii care au fost pagubiti sa depuna plangere

Un fals avocat din Sucevita, care a inselat mai multe persoane din judetul Suceava cu diverse sume de bani, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Politistii Serviciului de Investigatii Criminale.

San Francisco, primul oras din SUA care va interzice tigarile electronice

San Francisco a devenit primul oras din SUA care interzice vanzarea tigarilor electronice, pana se stabileste care sunt efectele acestora asupra sanatatii consumatorilor, scrie BBC News.

Un sofer a blocat accesul spre postul de Politie si a plecat la crasma. Barbatul avea o alcoolemie uriasa cand a fost gasit

Un barbat de 40 de ani si-a parcat masina, blocand calea de acces spre Postul de Politie din Fratautii Vechi, judetul Suceava, dupa care a plecat la crasma din sat. Oamenii legii l-au gasit si l-au pus sa sufle in fiola. Soferul avea o alcoolemie uriasa.

Panica pe Aeroportul Otopeni. Imaginile au fost surprinse de un barbat care se intorcea din Viena. VIDEO

Romania ma omoara. Sau cel putin incearca, constant spune un om dupa cele intamplate pe 24 iunie, pe la ora 00:30 ora locala, pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni. Pentru a si dovedi cele spune, barbatul, care se intorcea din Viena, a filmat scenele de panica petrecute luni. Panica pe Aeroportul Otopeni. Romania ma .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )