Libnet.ro
UNICEF

01:05

Polonia: Un barbat a fost gasit mort intr-o padure, dupa ce i se facuse rau la munca. Sefa sa l-a lasat acolo in loc sa cheme ambulanta

Hotnews Hotnews,
 Polonia: Un barbat a fost gasit mort intr-o padure, dupa ce i se facuse rau la munca. Sefa sa l-a lasat acolo in loc sa cheme ambulanta

Un om caruia i s-a facut rau la locul de munca a fost gasit mort intr-o padure din Polonia. Angajatoarea sa a preferat sa lase barbatul in padure in loc sa cheme o ambulanta din cauza faptului ca barbatul lucra ilegal si nici ceilati muncitori nu ar fi avut actele in ordine, scrie The Independent. continuă pe Hotnews

Un barbat a murit in timpul serviciului. Motivul pentru care sefa sa l-a abandonat intr-o padure

Un barbat caruia i s-a facut rau in timpul serviciului a fost gasit mort intr-o padure, dupa ce sefa sa a preferat sa-l abandoneze acolo, in loc sa cheme ambulanta. Trupul ucraineanului Vasyl.

Baiatul de 13 ani dat disparut intr-un baraj de pe raul Olt a fost gasit inecat

Copilul de 13 ani dat disparut joi dupa-amiaza intr-un baraj de pe raul Olt a fost gasit inecat, au anuntat, duminica, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Politia din Marea Britanie a stabilit ca tanarul roman gasit mort in locuinta sa din Londra a fost injunghiat in inima

Autoritatile britanice au anuntat ca Andrei Popescu, tanarul originar din localitatea damboviteana Razvad gasit mort intr-un apartament din Londra a fost injunghiat in inima. Autoritatile din Regat nu au insa nicio pista in privinta criminalului.

Rasturnare de situatie in cazul romanului, gasit mort intr-un apartament din Londra

Autoritatile britanice au anuntat ca Andrei Popescu, tanarul originar din localitatea damboviteana Razvad gasit mort intr-un apartament din Londra a fost injunghiat in inima. Autoritatile din Regat.

Un streang a fost gasit intr-un birou de la Spitalul Universitar din Michigan. Politia face investigatii

Politia a inceput o serie de investigatii la Universitatea din Michigan dupa ce a fost gasit un streang intr-unul dintre birourile angajatilor spitalului universitar, potrivit CNN.

VIDEO Un urs a fost gasit dormind in garderoba unei case din Montana. Ce reactie a avut cand politistii au batut in geam

Un urs a fost gasit dormind in garderoba unei case din statul american Montana, dupa ce s-ar fi blocat in incapere, scrie BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )