Libnet.ro
UNICEF

13:15

Detinutul de la Penitenciarul Ploiesti care a evadat a fost prins

România Liberă România Liberă,
Detinutul de la Penitenciarul Ploiesti care a evadat a fost prins

Detinutul de la Penitenciarul Ploiesti care a evadat, miercuri dupa-amiaza, de la un punct de lucru . continuă pe România Liberă

Detinutul de la Penitenciarul Ploiesti care evadase de la o firma unde lucra, prins de politisti in apropiere de o stana

Detinutul de la Penitenciarul Ploiesti care evadase de la o firma unde lucra a fost prins de politisti, miercuri seara, in apropierea unei stane din comuna Drajna.

Un detinut de la Penitenciarul Ploiesti a evadat de la un punct de lucru

Un detinut de la Penitenciarul Ploiesti a evadat, miercuri, de la un punct de lucru din Posesti, iar.

Cum a fost gasit un detinut din Ploiesti care evadase din penitenciar

Detinutul de la Penitenciarul Ploiesti care a evadat, miercuri dupa-amiaza, de la un punct de lucru din Posesti a fost prins, informeaza IPJ Prahova. Politistii l-au depistat pe evadat in apropierea une.

Surse: Criminalul micutei Estera, fetita ucisa si violata in Baia Mare, a fost prins dupa mai bine de un an

La mai bine de un an de la cumplita crima din Baia Mare, unde o fetita a fost ucisa si violata, criminalul copilei a fost prins. Persoana banuita de comiterea infractiunilor de viol si omor asupra unei.

SONDAJ E buna legea pensiilor, asa cum a fost votata miercuri in Parlament?

Deputatii au adoptat, miercuri, Legea pensiilor, cu un impact bugetar de peste 8 miliarde de lei doar pentru acest an, in pofida dezacordului parlamentarilor din opozitie. Acestia au avertizat ca legea e nesustenabila bugetar si ca e facuta doar sa stoarca voturi. Au existat si avertismente ca nu sunt transpuse in lege dispozitiile Curtii Constitutionale. Sondaj HotNews. ro: E buna legea pensiilor, asa cum a fost votata miercuri in Parlament?.

Un vrancean s-a ales cu o amenda usturatoare dupa ce a fost prins vanzand legume fara autorizatie

Politistii au confiscat cateva zeci de kilograme de legume de la un tanar de 20 de ani, pe care l-au si amendat dupa ce au constatat ca efectua comert fara autorizatie.

Tupeul de cocalar al unui sofer de 66 de ani. Avea permisul suspendat pentru alcool, dar a fost prins conducand

Soferul cu tupeu iesit din comun a fost depistat de politistii de frontiera in urma unei verificari de rutina pe raza localitatii Slobozia Oancea din judetul Galati. De data aceasta el s-a ales cu dosar penal pentru fapta sa.

Informatii noi in scandalul fetitei care a fost luata de acasa cu mascatii

Procurorul general intervine in scandalul fetitei care a fost luata de acasa cu mascatii. Bogan Licu spune ca fetita adoptata de o familie de romani din Statele Unite nu va parasi tara pana cand.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )