Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cum a fost oprit de la sinucidere un adolescent de 17 ani din Murfatlar. Cui ii datoreaza acum viata

Playtech Playtech,
Cum a fost oprit de la sinucidere un adolescent de 17 ani din Murfatlar. Cui ii datoreaza acum viata

Un adolescent de 17 ani din Murfatlar a fost oprit de la sinucidere in ultimul moment. Totul s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica. Cui ii datoreaza viata tanarul? Salvatorul este un adevarat erou, reusind sa intoarca destinele mai multor oameni in ultima clipa. Cum a fost oprit de la sinucidere un adolescent de . continuă pe Playtech

Crima socanta in nordul Moldovei. O mama si-a injunghiat, in gat, fiul de 17 ani si apoi a incercat sa se sinucida

Un adolescent de 17 ani din judetul Botosani a fost injunghiat mortal de propria mama. Dupa ce si-au ucis fiul femeia a incercat sa se sinucida. A fost insa gasita de politisti si dusa la spital. Cel mai probabil va fi mai apoi retinuta si cercetata pentru omor.

Unde l-au gasit politistii pe baiatul de 12 ani din judetul Olt, care a plecat vineri de la scoala si nu s-a intors acasa. Au folosit un aparat de termoviziune

Baiatul in varsta de 12 ani, din Potcoava, care a plecat vineri de la cursuri si nu a revenit la scoala sau la domiciliu, a fost gasit sambata dimineata, intr-o dependinta a unei case nelocuite din.

Caz socant in judetul Botosani: O mama si-a ucis fiul de 17 ani si a incercat sa se sinucida

Tragedie in localitatea Saveni, din judetul Botosani. O mama si-a ucis fiul de 17 ani, iar apoi a incercat sa-si puna capat zilelor. Adolescentul a ajuns in stare grava la spital si a murit dupa.

Tatal fetitei de sapte ani din Dobresti, moarta dupa ce a fost strivita de o poarta: Copilul cel mare e la doctor, sotia a lesinat

O adevaratatragedies-a petrecut in Dobresti zilele trecute, cand o fetita de doar 7 ani a murit in curtea scolii, strivita de o poarta, in timp ce se afla intr-o pauza de la dansurile.

Ipoteza infioratoare in cazul disparitiei lui Iulian, baietelul de opt ani din Pecineaga. Ce s-ar fi intamplat cu micutul

O ipoteza infioratoare a fost lansata inspatiul public,in cazul lui Iulian Alexandru Bitica, baietelul disparut in urma cu doua zile din localitatea Pecineaga, judetul Constanta. in timp ce.

Alerta generala. Un copil de opt ani din Constanta a disparut din fata casei

Alertaintr-o localitate din Constanta dupa ce un baiat de optani a disparut chiar din fata casei. Cand a realizat ca nu il mai gaseste, tatal a apelat la ajutorul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )