Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a fost pacalit Traian Basescu sa il atace pe seful SIE pentru o declaratie data de MRU pe cand era politician

Adevărul Adevărul,
Cum a fost pacalit Traian Basescu sa il atace pe seful SIE pentru o declaratie data de MRU pe cand era politician

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a fost provocat, duminica, intr-o emisiune la Romania TV sa raspunda unui atac al actualului director SIE, Mihai Razvan Ungureanu, formulat cu ani in urma, intr-o emisiune Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Traian Basescu il critica pe Klaus Iohannis, in contextul amenintarilor facute de Rusia: Ar fi fost necesara o reactie imediata, de la presedinte la presedinte

Fostul sef al statului si presedintele Traian Basescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa ii raspunda lui Vladimir Putin ca de la presedinte la presedinte, in contextul amenintarilor facute de liderul rus privind scutul antiracheta din Romania si Polonia.

Traian Basescu: Prin noua lege electorala au fost impuse restrictii publicitare exagerate, ceea ce afecteaza profund votul in cunostinta de cauza

Fostul sef al statului si presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca actuala campanie electorala pentru alegerile locale din 5 iunie nu a fost vizibila, astfel ca multi romani nu cunosc data cand vor avea loc alegerile sau cine sunt candidatii.

Traian Basescu vrea dezbateri la TVR: Romanii nu stiu cand sunt alegerile!

Traian Basescu este de parere ca actuala campanie electorala pentru alegerile locale din 5 iunie nu a fost una vizibila in spatiul public si cere Autoritatii Electorale Permanente sa dispuna, in ul.

Traian Basescu, in vizorul CSM: Afirmatiile privind justitia reprezinta o deformare a realitatilor de fapt, de natura sa induca ideea unei functionari anormale si incorecte a sistemului judiciar

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat ca afirmatiile lui Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei si lider al Partidului Miscarea Populara, lansate in spatiul public in.

O declaratie de la presedinte, la presedinte: Traian Basescu, lectii in direct pentru Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, in contextul amenintarilor liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, la adresa Romaniei. Basescu a lansat.

Traian Basescu, despre scandalul Hexi Pharma: Noi avem un sistem de sanatate de tip stalinist

Noi dezvaluiri in scandalul Hexi Pharma! Fostrul presedinte Traian Basescu a declarat ca problemele in cazul dezinfectantilor diluati sunt mult mai vechi. Totodata, acesta incearca sa traga un.

Traian Basescu, dezvaluiri socante. Ce are de spus fostul presedinte despre alegerile locale din 5 iunie

Fostul presedinte Traian Basescu a postat duminica pe pagina oficiala de Facebook cateva randuri despre alegerile locale de pe 5 iunie, cu scopul de a face cateva clarificari. Postarea.

Traian Basescu, dezvaluiri incendiare. Ce are de spus fostul presedinte despre alegerile locale din 5 iunie

Fostul presedinte Traian Basescu a postat duminica pe pagina oficiala de Facebook cateva randuri despre alegerile locale de pe 5 iunie, cu scopul de a face cateva clarificari. Postarea.

Traian Basescu, despre amenintarile lui Vladimir Putin: De ce o fi tinut sa coboare la nivelul unui propagandist?

Traian Basescu a comentat, sambata, pe Facebook, declaratiile presedintelui rus Vladimir Putin potrivit carora Romania si Polonia s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor ruse, deoarece.

Traian Basescu, dezvaluiri socante despre jocurile de putere din interiorul SRI: Tainele serviciilor secrete nu o sa le afli niciodata, si daca esti 20 de ani presedinte (VIDEO)

Declaratii socante ale fostului presedinte Traian Basescu despre Serviciul Roman de Informatii. Acesta sustine ca in interiorul SRI s-ar afla si ofiteri corupti, dar si cazuri de conflict de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2263 seconds )