Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre scandalul Hexi Pharma: Noi avem un sistem de sanatate de tip stalinist

B1 B1,
Traian Basescu, despre scandalul Hexi Pharma: Noi avem un sistem de sanatate de tip stalinist

Noi dezvaluiri in scandalul Hexi Pharma! Fostrul presedinte Traian Basescu a declarat ca problemele in cazul dezinfectantilor diluati sunt mult mai vechi. Totodata, acesta incearca sa traga un. continuă pe B1

Flori Dinu, despre scandalul Hexi Pharma: Cred ca in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru multe alte interese (VIDEO)

Directorul general al Hexi Pharma, Fori Dinu, a declarat joi ca in ultimul an compania pe care o conduce avea o cota de piata de 20% si ca singurele nereguli sesizate pana acum au legatura cu.

Ioan Talpes, fost sef SIE, despre scandalul Hexi Pharma: Nu cred ca CIA a organizat prin Romania astfel de actiuni, desi in logica spionajului asa ceva este posibil (VIDEO)

Fosta sotie a lui Dan Condrea a facut dezvaluiri care arunca in aer intreg sistemul medical. Laura Georgescu sustine ca patronul Hexi Pharma era ofiter SIE, ca a fost filat in permanenta de se.

Noi detalii ies la iveala in scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea, marturisiri despre dezinfectanti, chiar inaintea mortii

Scandalul Hexi Pharma scoate la lumina mai multe detalii, printre care si faptul ca Dan Condrea a vorbit cu angajatii sai chiar inaintea mortii, potrivit stiripesurse. ro. Patronul firmei Hexi Pharma Dan.

Scandalul Hexi Pharma ia amploare. Surse: Directoarea companiei, Flori Dinu, a recunoscut ca stia despre diluarea dezinfectantilor (VIDEO)

Informatii incendiare apar in scandalul Hexi Pharma! Potrivit unor surse, Flori Dinu, directoarea companiei Hexi Pharma, ar fi recunoscut in fata procurorilor, in timpul audierilor, faptul ca stia.

Scandalul Hexi Pharma ia amploare: Momente dramatice la audierile lui Flori Dinu

Scandalul Hexi Pharma ia amploare. Surse judeciare au dezvaluit ca in timpul audierilor lui Flori Dinu i s-a facut rau. Totul s-a intamplat dupa ce aceasta a aflat ca risca 30 de ani de.

Un medic celebru intervine in scandalul Hexi Pharma

Un celebru medic intervine in scandalul Hexi Pharma cu afirmatii socante. Doctorul Florin Chirculescu are o postare uluitoare pe contul sau de Facebook. Chirurgul compara situatia de acum cu Euromaidanul de la.

Noi detalii in scandalul Hexi Pharma. Surse: Chimistul companiei este urmarit penal (VIDEO)

Noi detalii apar in mijlocul scandalului Hexi Pharma, dupa ce directoarea companiei a fost retinuta si pusa sub acuzare pentru comiterea de de 99 de infractiuni de inselaciune in forma.

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran, despre firma Hexi Pharma: Orice persoana sau autoritate care a oprit, acoperit sau s-a abtinut de la a indeparta aceasta amenintare trebuie devoalata, expusa si judecata

Bloggerii scriu, luni, despre medicul neurochirurg Leon Danaila, despre evenimentul aviatic care a avut loc la Clinceni, cu ocazia Zilei Internationale a copilului, dar si despre scandalul in care este implicata firma Hexi Pharma.

Scandalul HEXI PHARMA. Directoarea Flori Dinu, retinuta de procurorii Parchetului General. Este acuzata de 129 de infractiuni

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost adusa vineri la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Potrivit unor surse judiciare, Flori Dinu a fost adusa cu mandat la Parchet si va fi pusa sub acuzare de catre procurori.

Scandalul HEXI PHARMA. Directoarea Flori Dinu, retinuta de procurorii Parchetului General

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost adusa vineri la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Potrivit unor surse judiciare, Flori Dinu a fost adusa cu mandat la Parchet si va fi pusa sub acuzare de catre procurori.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )