Libnet.ro
UNICEF

11:30

Traian Basescu, dezvaluiri incendiare. Ce are de spus fostul presedinte despre alegerile locale din 5 iunie

B1 B1,
Traian Basescu, dezvaluiri incendiare. Ce are de spus fostul presedinte despre alegerile locale din 5 iunie

Fostul presedinte Traian Basescu a postat duminica pe pagina oficiala de Facebook cateva randuri despre alegerile locale de pe 5 iunie, cu scopul de a face cateva clarificari. Postarea. continuă pe B1

Traian Basescu, dezvaluiri socante. Ce are de spus fostul presedinte despre alegerile locale din 5 iunie

Fostul presedinte Traian Basescu a postat duminica pe pagina oficiala de Facebook cateva randuri despre alegerile locale de pe 5 iunie, cu scopul de a face cateva clarificari. Postarea.

Traian Basescu, dezvaluiri socante despre jocurile de putere din interiorul SRI: Tainele serviciilor secrete nu o sa le afli niciodata, si daca esti 20 de ani presedinte (VIDEO)

Declaratii socante ale fostului presedinte Traian Basescu despre Serviciul Roman de Informatii. Acesta sustine ca in interiorul SRI s-ar afla si ofiteri corupti, dar si cazuri de conflict de.

Traian Basescu, despre scandalul Hexi Pharma: Noi avem un sistem de sanatate de tip stalinist

Noi dezvaluiri in scandalul Hexi Pharma! Fostrul presedinte Traian Basescu a declarat ca problemele in cazul dezinfectantilor diluati sunt mult mai vechi. Totodata, acesta incearca sa traga un.

O declaratie de la presedinte, la presedinte: Traian Basescu, lectii in direct pentru Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, in contextul amenintarilor liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, la adresa Romaniei. Basescu a lansat.

Traian Basescu il critica pe Klaus Iohannis, in contextul amenintarilor facute de Rusia: Ar fi fost necesara o reactie imediata, de la presedinte la presedinte

Fostul sef al statului si presedintele Traian Basescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa ii raspunda lui Vladimir Putin ca de la presedinte la presedinte, in contextul amenintarilor facute de liderul rus privind scutul antiracheta din Romania si Polonia.

Traian Basescu, despre SRI: Sa nu incerci sa le patrunzi tainele, ca pierzi multa vreme si te vor minti

In interiorul Serviciului Roman de Informatii SRI) sunt si ofiteri corupti si cazuri de conflicte de interese, a declarat fostul sef al statului Traian Basescu, vineri seara, la Romania TV. Tototdata, el a mai sustinut ca detine probe care arata ca ofiterii SRI l-ar fi mintit pe vremea cand detinea functia de presedinte.

Traian Basescu, la Focsani: Eticheta de basist devine pe zi ce trece onoranta

Fostul presedinte al Romaniei s-a intalnit vreme de o ora la Focsani cu activul de partid, dar a sustinut si o scurta conferinta de presa.

Traian Basescu, la Focsani: Eticheta de basist devine pe zi ce trece onoranta (VIDEO)

Presedintele PMP Traian Basescu s-a intalnit la Focsani cu activul de partid, dar a sustinut si o scurta conferinta de presa. Vizita fostului presedinte al Romaniei a avut ca scop sustinerea.

Traian Basescu, in vizorul CSM: Afirmatiile privind justitia reprezinta o deformare a realitatilor de fapt, de natura sa induca ideea unei functionari anormale si incorecte a sistemului judiciar

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat ca afirmatiile lui Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei si lider al Partidului Miscarea Populara, lansate in spatiul public in.

Traian Basescu: Prin noua lege electorala au fost impuse restrictii publicitare exagerate, ceea ce afecteaza profund votul in cunostinta de cauza

Fostul sef al statului si presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca actuala campanie electorala pentru alegerile locale din 5 iunie nu a fost vizibila, astfel ca multi romani nu cunosc data cand vor avea loc alegerile sau cine sunt candidatii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )