Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cum a fost prima zi scoala pentru Anca Serea, Giulia Anghelesu si Ileana Badiu

ADPM ADPM,
Cum a fost prima zi scoala pentru Anca Serea, Giulia Anghelesu si Ileana Badiu

Ela Craciun a dezbatut subiectul deschiderii noului an scolar cu vedete cunoscute din showbiz. Anca Serea, Giulia Anghelescu si Ileana Badiu au povestit emotiile si intamplarile traite alaturi de copiii lor in prima zi de scoala pe timp de pandemie vorbind in transmisie live pe pagina de socializare a Elei Craciun, in cadrul celei de-a treia editii a seriei Super Mame cu Super Puteri. Conversatia a fost urmarita de peste jumatate de milion de persoane. continuă pe ADPM

Copii plimbati cu sfoara in prima zi de scoala pentru a pastra distantarea sociala

Imaginile filmate de un parinte in prima zi de scoala arata cum invatamantul romanesc se face prin improvizatii. Elevii de clasa pregatitoare sunt plimbati de educatoare cu mainile in jurul unei sfori, pentru a pastra distantarea sociala, impusa de autoritati.

FOTO Cum a fost prima zi de scoala in pandemie. Masti, dezinfectanti si baloane pentru clasa pregatitoare

Clopotelul a anuntat inceperea unui nou an scolar pentru peste 35. 000 de prescolari si scolari din judetul Salaj. De festivitati s-au bucurat, insa, doar cei mai mici dintre elevi.

Un nou focar de COVID-19 in Prahova. Zece persoane au fost testate pozitiv pentru SARS-CoV-2

Un nou focar de COVID-19 a fost descoperit in judetul Prahova. Un numar de 10 persoane au fost testate pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2 la un centru pentru ingrijirea persoanelor adulte din Baicoi,.

Dincolo de declaratiile oficiale. Cum au inceput azi scoala un copil de 13 ani de la tara si o profesoara din Ramnicu Valcea

Pentru a vedea ce-i asteapta in realitate pe copiii si profesorii din Romania in prima zi de scoala din pandemie, am stat de vorba cu un elev din clasa a 6-a de la un liceu de la tara din judetul Vrancea si cu o profesoara din Ramnicu Valcea.

VIDEO Liga 1: Prima infrangere pentru FCSB in acest sezon (1-2 vs FC Voluntari)

Dupa ce a castigat primele partide din noul sezon cu 3-0, FCSB a suferit prima infrangere, in deplasare, scor 2-1, impotriva formatiei FC Voluntari, in etapa a treia din Liga 1.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )