Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cum sa te imbraci de Valentines Day

ADPM ADPM,
Cum sa te imbraci de Valentines Day

Esti in impas si nu stii ce haine sa scoti din sifonier pentru un look wow de Ziua Indragostitilor. Iata cateva exemple de la bloggerii internationali despre cum sa te imbraci de Valentines Day. continuă pe ADPM

Google sarbatoreste Valentines Day printr-un doodle special

La fel ca in ceilalti ani, pe 14 februarie cei de la Google se folosesc de un Doodle pentru a-i felicita pe toti indragostitii. Compania din Mountain View a implementat de curand un nou doodle prin care sarbatoreste Valentines Day. in cazul in care veti accesa Google. ro astazi, pe 14 februarie, veti avea ocazia de [].

DJ Sava, Phelipe si Alexandra Usurelu vor canta in cluburi din Buzau, de Valentines Day

Localurile din Buzau se pragatesc pentru chefurile de Valentines Day. Seria concertelor incepe vineri, 12 februarie, la Club No Limit, unde invitati speciali sunt DJ Sava si Misha. Vor mai sustine spectacole la Buzau Alexandra Usurelu si Phelipe.

Arata ca dragostea ta e de pe alta lume cu aceste felicitari de Valentines Day de la NASA

Valentines Day este incredibil de aproape si, daca nu ai pregatit un cadou, ce poate fi mai frumos si mai romantic decat o felicitare virtuala cu craterele de pe Marte? Probabil multe lucruri: o cutie de bomboane, un buchet de flori sau un ursulet de plus. Totusi, cei de la NASA s-au gandit si la [].

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )