Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cum iti ia plagiatorul Ponta banii si peste 10, 20, chiar 30 de ani

România Liberă România Liberă,
Cum iti ia plagiatorul Ponta banii si peste 10, 20, chiar 30 de ani

O parte semnificativa a tinerilor romani au sanse reduse de a se integra, educational si profesional, in societatea in care traiesc. Societatea, la randul ei, are posibilitati extrem de reduse de a-i sustine, nu doar acum, ci si peste decenii, cand varsta inaintata ii va condamna pe tinerii neintegrati de azi sa depinda si mai mult de cei din jur. in timpul asta, motoarele care pot incepe inca de azi sa indrepte, cat de modest, situatia se tin in doua pistoane ruginite, crapate din milimetru in milimetru. continuă pe România Liberă

Charlie Hebdo ar putea obtine venituri de peste 10 MILIOANE de euro din vanzari

Saptamanalul de satira francez Charlie Hebdo ar putea obtine venituri de peste 10 milioane de euro din vanzari, abonamente, donatii si finantari publice, o veritabila mana cereasca pentru micuta.

Charlie Hebdo a adunat peste 10 milioane de euro din vanzari si donatii: Profitul final va merge la familiile victimelor

Vanzari record pentru saptamanalul Charlie Hebdo. Revista satirica a avut incasari de aproximativ 10 milioane de euro, iar numarul de ieri s-a epuizat in doar cateva minute. Tirajul final s-a ridicat la 5.

Charlie Hebdo ar putea aduna peste 10 milioane de euro din vanzari si donatii dupa atentatul de saptamana trecuta

Charlie Hebdo ar putea aduna peste zece milioane de euro dupa atentatul terorist de saptamana trecuta din vanzari, abonamente si ajutor public, ceea ce reprezinta o mana cereasca pentru mica revista care la.

Punctele sensibile din Franta, pazite de peste 10.000 de militari, incepand de maine

Franta va mobiliza 10. 000 de militari incepand de marti seara pentru a asigura securitatea punctelor sensibile de pe teritoriul tarii, dupa atentatele jihadiste de la Paris, a anuntat luni ministrul Apararii,.

FRANTA: Peste 10.000 de militari, mobilizati pentru a asigura securitatea PUNCTELOR SENSIBILE

Ministrul francez al Apararii, Jean-Yves Le Drian, a anuntat, luni, ca tara sa va mobiliza 10. 000 de militari incepand de marti seara pentru a asigura securitatea punctelor sensibile de pe teritoriul tarii, dupa atentatele jihadiste de la Paris.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )