Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum au mers, anul trecut, afacerile celor mai mari producatori de bere din Romania

Adevărul Adevărul,
Cum au mers, anul trecut, afacerile celor mai mari producatori de bere din Romania

Afacerile cumulate ale Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au fost, anul trecut, de peste 347 de milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari decat in anul 2014. continuă pe Adevărul

Cele mai mari 75 de companii din ITC in 2015

Cele mai mari 75 de companii din telecomunicatiilor si al dezvoltarii de software si-au majorat anul trecut afacerile cu 11, 4% fata de 2014, arata datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului.

Anul trecut am avut mai multe tranzactii la POS decat tranzactii la ATM

Pentru prima data in Romania, in trimestrul patru din 2015, MasterCard a avut mai multe tranzactii la POS decat tranzactii la ATM, a declarat, recent, Ana Pochi, account manager MasterCard, in cadrul evenimentului Colocviile pietei financiare, adaugand ca, astfel, tara noastra a beneficiat de o premiera din punct de vedere al tranzactiilor.

Cum a fost anul 2015 pentru doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania

Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au inregistrat afaceri cumulate anul trecut de peste 347 milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari comparativ cu anul precedent,.

De ce nu merg barbatii la doctor. TOPUL celor mai folosite scuze

Sun prea ocupat sau nu vreau sa ma cantaresc sunt principalele scuze pe care le invoca barbatii atunci cand vor sa evite un consult medical. Expertii din Marea Britanie au realizat un top cu cele mai obisnuite moduri in care reprezentatii sexului tare fenteaza medicul. Potrivit unui studiu realizat pe 2. 000 de barbatii, doar o treime dintre acestia accepta o vizita la doctorul de familie, comparativ cu femeile.

De ce apare retentia de apa. Topul celor mai predispusi oameni la aceasta boala

Excesul de apa in organism apare numai in conditii patologice, atunci cand in corp s-a instalat o boala endocrina. Retentia de apa apare, de regula, mai mult la femei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )