Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum se numeste urmatorul film din seria Star Wars si cand va fi lansat: ce actori revin pe marile ecrane

Adevărul Adevărul,
Cum se numeste urmatorul film din seria Star Wars si cand va fi lansat: ce actori revin pe marile ecrane

Urmatorul film din seria Star Wars, regizat de Rian Johnson, ce va fi lansat pe marile ecrane in luna decembrie, se va intitula The Last Jedi, au anuntat luni producatorii acestei francize cinematografice, informeaza The Guardian, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

Star Wars: A fost dezvaluit titlul urmatorului film din serie

Fanii seriei Star Wars mai au ceva de asteptat pana sa vada urmatorul film din serie, dar primul pas catre acesta a fost facut, prin dezvaluirea titlului. Al optulea film din seria Star Wars continua povestea consacrat deja, iar creatorii seriei au decis sa dezvaluie deja numele noii pelicule, ca semn de apreciere pentru fanii [].

Star Wars Rogue One si-a atins scopul in materie de incasari

Lansat pe ultima suta de metri din 2016,Star Wars Rogue One este cel mai nou film din franciza care a atins performanta de a depasi un miliard de dolari incasari. in cazul in care aveti o fascinatie pentru Star Wars, este aproape imposibil sa fiti in criza de continut multimedia pentru a va potoli setea.

Cine este omul care traieste ca un Jedi: de ce a aderat la religia cavalerilor din Star Wars si cum este privit de cei din jur

Kevin Cottam 46 de ani) nu este cel mai mare fan Star Wars din lume, dar in ultimii doi ani de zile nu a fost vazut niciodata fara roba emblematica de Jedi si fara sabia laser de incredere. El este singurul Jedi Cenusiu cu norma intreaga din Marea Britanie, arata odditycentral. com.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )