Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum obtii o reducere cu 30 de euro pentru cazarea prin Airbnb

Adevărul Adevărul,
Cum obtii o reducere cu 30 de euro pentru cazarea prin Airbnb

Turistii romani, indiferent de operatorul de telefonie mobila sau fixa, pot beneficia de o reducere de 30 de Euro la cazare, daca isi creeaza un cont nou pe platforma Airbnb, prin intermediul telekom. ro. Airbnb permite rezervarea de camere sau locuinte direct de la localnici, in peste 34. 000 de orase din peste 190 de tari. continuă pe Adevărul

Cristiano Ronaldo a donat 7 milioane de euro pentru victimele cutremurului din Nepal

Cristiano Ronaldo a donat sapte milioane de euro pentru victimele cutremului din Nepal, scrie Digi Sport. Fotbalistul de la Real Madrid spera, ca prin gestul sau, sa dea un exemplu si altor jucatori si oameni din.

Un cabinet de avocatura ofera 120.000 de euro pentru marca Steaua

Cabinetul de avocatura Nichita Vlad din Ploiesti a facut o oferta Ministerului Apararii Nationale in valoare de 120. 000 de euro pentru achizitionarea marcii Steaua, aflata in posesia Clubului Sportiv al Armatei din 3 decembrie 2014.

Ploiesti: Un cabinet de avocatura ofera 120.000 de euro pentru marca Steaua

Ministerul Apararii a primit o oferta de 120. 000 de euro pentru achizitionarea marcii Steaua de la un cabinet de avocatura din Ploiesti. Domnule ministru, subscrisul cabinet de avocatura Nichita Vlad, va inform.

Un cabinet de avocatura din Ploiesti ofera 120.000 de euro pentru marca Steaua

Un cabinet de avocatura din Ploiesti a facut o oferta Ministerului Apararii Nationale in valoare de 120. 000 de euro pentru achizitionarea marcii Steaua, aflata in posesia Clubului Sportiv al Armatei din 3 decembrie 2014.

Victor Ponta: UE a suspendat finantari de un miliard de euro pentru proiecte romanesti

Uniunea Europeana a decis sa suspende finantari in valoare de un miliard de euro pentru mai multe proiecte romanesti, in urma unor acuzatii privind existenta unor nereguli si a coruptiei, a declarat ieri premierul Victor Ponta la o intalnire cu jurnalistii straini, transmite AP, potrivit Agerpres. Potrivit premierului, exista o problema mare cu numarul ridicat de plangeri care sunt investigate in mod automat de Oficiul European de Lupta Antifrauda, Olaf, organism in cadrul Comisiei Europene, care apara interesele financiare ale UE.

Credite de 20 de milioane de euro pentru IMM-uri, cu dobanda subventionata si garantii europene, in doi ani si jumatate, la o banca din Romania

Intreprinderi mici si mijlocii din Romania au luat credite de la ProCredit Bank in valoarea totala de 20 milioane de euro, cu dobanda subventionata si garantii europene, prin instrumentul JEREMIE, din decembrie 2013 pana in prezent, a anuntat, luni, banca.

Esti antreprenor? Poti primi 10.000 de euro pentru a-ti finanta afacerea

OTP Consulting Romania, companie membra a OTP Group, si Universitatea Politehnica din Bucuresti lanseaza un concurs de idei in afaceri prin care 40 de afaceri pot sa primeasca finantare de 10. 000 de euro.

Prime de mii de euro pentru sefii de la Transelectrica

Sefii de la Transelectrica, acolo unde statul este majoritar, au prime de milioane de euro, a dezvaluit B1 TV.

FC Barcelona ofera 80 milioane de euro pentru un jucator al Juventus

Clubul Juventus Torino a refuzat o oferta de 80 milioane de euro de la FC Barcelona pentru jucatorul francez Paul Pogba, potrivit Mediafax. Motivul refuzului se pare ca este faptul ca Juventuv este de parere ca.

Investitii anuale de 3-4 miliarde de euro pentru modernizarea energetica

Romania are nevoie de investitii de trei-patru miliarde de euro anual pentru modernizarea infrastructurii energetice, a declarat, ieri, presedintele GdF Suez, Eric Stab, la lansarea Cartii Albe a Competitivitatii de catre Camera de Comert si Industrie a Frantei in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )