Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cum poti castiga cel mai bun telefon de la LG: Cel mai modern site de tech din Romania isi premiaza cititorii

Adevărul Adevărul,
Cum poti castiga cel mai bun telefon de la LG: Cel mai modern site de tech din Romania isi premiaza cititorii

Noi am desemnat LG G3 drept cel mai bun telefon al anului trecut. Acum, il poti castiga foarte usor, doar citind si participand la un concurs. Iata cum. continuă pe Adevărul

GfK: 2014, cel mai bun de la declansarea crizei pentru increderea romanilor in economie si finante

Anul trecut a fost cel mai bun de la declansarea crizei in ceea ce priveste increderea romanilor in perspectivele financiare si economice, veniturile au fost stabile, iar procentul celor care sustin ca situatia financiara a familiei lor a fost mai dificila decat in 2013 este in scadere, arata GfK in conluziile unui studiu remis azi redactiei.

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, intr-un top TripAdvisor 2015

Hotelul Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, potrivit TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Capitala.

Birdman, desemnat cel mai bun film de Sindicatul producatorilor americani

Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei/ Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America, PGA), a.

Premiile Sindicatului Actorilor Americani: Birdman - cel mai bun film, Julianne Moore - cea mai buna actrita. Lista completa a castigatorilor

Drama cu accente comice Birdman/ Omul Pasare, semnata de regizorul mexican Alejandro Gonzalez Inarritu, a castigat trofeul pentru Cel mai bun film in cadrul galei Sindicatului Actorilor Americani Screen Actors Guild Awards, SAGA), devenind astfel un puternic candidat pentru premiul Oscar.

Primul indiciu pentru Oscar 2015: Birdman, desemnat Cel mai bun film de Sindicatul producatorilor americani

Birdman/Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei, regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru Cel mai bun film la gala Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America, PGA), desfasurat sambata seara, la Los Angeles. Gala este un indicator important pentru Oscar.

Utile: Ce se intampla in organismul tau cand nu bei suficienta apa; Cum te poate ajuta Respiratia Holotropica in anxietate; Usturoiul, cel mai bun leac impotriva microbilor; Cand sunt arsurile la stomac semn de cancer?

Sucul care curata si regenereaza ficatul. Ficatul are o functie foarte importanta, elimina toxinele din organism, insa uneori este expus substantelor. Guta, boala care modifica stilul de viata. Cunoscuta si ca boala regilor, guta se manifesta prin dureri articulare intense. Dieta, tratamentul si stilul de viata.

VIDEO: Coolpad Ivvi vrea sa fie cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de doar 4,7 mm

Compania Chineza Coolpad, unul dintre cei mai in voga producatori de smartphone-uri din Asia, potrivit unui raport TrendForce, vrea sa lanseze in cateva luni cel mai subtire telefon inteligent din lume, cu o grosime de doar 4. 75mm, se arata intr-un material publicat de gizmochina. com .

Australian Open 2015. Halep, dupa ce a ajuns in sferturi: Am putut sa joc cel mai bun tenis al meu, sunt multumita!

Simona Halep a invins-o pe Yanina Wickmayer si s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open. Victoria in doua seturi, scor 6-4, 6-2, i-a dat incredere romancei, care a explicat cum a reusit s-o rapuna pe adversara sa din optimi.

Dubai a detronat Heathrow in 2014, ca cel mai aglomerat aeroport international din lume

Dubai International Airport a detronat anul trecut aeroportul londonez Heathrow din pozitia de cel mai aglomerat nod aerian international din lume, datorita cresterii numarului de pasageri transportati de compania Emirates, care detine o flota record de avioane de mari dimensiuni, transmite Bloomberg.

Conducerea BNR la cel mai inalt nivel, convocata la Comisia Buget-Finante pentru a da explicatii privind modul in care s-a implicat in criza creditelor in franci elvetieni

Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor va convoca, pentru sedinta de miercurea viitoare, conducerea BNR la cel mai inalt nivel pentru a da explicatii cum s-a implicat in criza creditelor in franci elvetieni, ce discutii a avut cu bancile comerciale si la ce solutii s-au angajat acestea, scrie Mediafax. Va rog sa inaintam o adresa Bancii Nationale prin care conducerea BNR sa se prezinte miercurea viitoare in fata Comisiei cu un raport asupra modului cum s-a implicat in aceasta actiune problema creditelor in franci elvetieni - n. r. ), ce discutii a avut cu bancile care au dat credite in franci elvetieni si cu ce solutii au venit acestea. Sa ne spuna daca Banca Nationala face inlesniri in rezolvarea problemei dintre clienti si banci, s-a adresat colegilor Eugen Nicolaescu, vicepresedintele Comisiei Buget-Finante-Banci din Camera Deputatilor, inainte de inceperea sedintei, care s-a amanat din lipsa de cvorum.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )