Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum prepari cele mai delicioase galuste pentru supa de pui

Adevărul Adevărul,
Cum prepari cele mai delicioase galuste pentru supa de pui

O supa delicioasa de pui, la care sa adaugi galuste pufoase si putina verdeata iti va rasfata cu siguranta papilele gustative la masa de pranz. iti oferim o reteta simpla, din care vei obtine niste galuste cat sa-ti lingi degetele. continuă pe Adevărul

Salvati Copiii: Cele mai multe dintre victimele abuzului sexual in mediul online sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani Metodele prin care copiii sunt exploatati pe internet

Numarul cazurilor de abuz sexual asupra copiilor in mediul online a crescut anul trecut fata de 2018, arata statisticile colectate de Organizatia Salvati Copiii. Astfel, mai mult de jumatate dintre cazurile raportate in 2019 printr-o linie care functioneaza ca punct de raportare pentru utilizatorii de Internet reprezinta materiale ce infatiseaza abuz sexual asupra copiilor. Potrivit datelor organizatiei, 1. 594 din cele 2. 713 de cazuri reprezinta materiale care infatiseaza abuz sexual, iar cele mai multe dintre victime sunt copii cu varsta mai mica de 10 ani.

Cele mai frecvente defectiuni ale centralei termice. Cum pot fi remediate rapid si usor

Indiferent de conditiile de afara, specialistii spun ca o centrala termica este binevenita, oricand, indiferent daca stam la bloc sau la casa. Dar, ca fiecare sistem de incalzire, si acestea se pot defecta, dar trebuie sa fim atenti la semne, pentru ca, odata cu uzarea tehnica si morala, acestea incep sa apara. Cele mai frecvente .

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

Cele mai tari meme-uri virale dupa ce Timothee Chalamet a venit la Oscaruri asa!

Timothee Chamalet a pasit pe covorul rosu al Oscarurilor din acest an intr-o tinuta ce parea mai degraba o uniforma de lucru! Iata cele mai tari meme-uri devenite virale in urma acestei aparitii! .

Make-up si hairstyle la Premiile Oscar 2020. Cele mai frumoase aparitii!

Cel mai important eveiment al anului la Hollywood, gala de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute spectaculoase, ci si machiaje si coafuri pe masura! Iata cateva dintre cele mai apreciate look-uri de noaptea trecuta! .

Premier League, campionatul cu cele mai multe goluri marcate

Prima liga engleza este campionatul in care au fost marcate cele mai multe goluri in actualul sezon.

Topul oraselor din Romania unde se comanda cele mai multe flori online de Ziua indragostitilor

Cele mai populare alegeri raman buchetele de trandafiri rosii, insa un numar tot mai mare de clienti aleg buchetele mixte, care au un aer sofisticat, dar in acelasi timp mai relaxat.

Cele mai mari controverse lansate de Dana Budeanu

Aproape fiecare postare a Danei Budeanu din mediul online starneste controverse. De la postarea ce a dus la incetarea colaborarii sale cu Pro Tv si pana la a-i numi pe barbati fatalai, iata cateva dintre cele mai mari controverse lansate vreodata de Dana Budeanu! .

Ziua in care coronavirusul a facut cele mai multe victime

Numarul victimelor facute de coronavirus continua sa creasca. Duminica a fost ziua in care s-au inregistrat cele mai multe morti, de la inceperea epidemiei.

Stirea asteptata de TOTI romanii: Cele mai intalnite DEFECTIUNI ale centralelor termice si cum pot remediate RAPID! Nu se astepta NIMENI la asta...

Cetralele termice se pot defecta, mai ales pe fondul uzurii, astfel ca trebuie sa fim atenti la toate semnele, potrivit playtech. ro, care a rezumat cele mai frecvente probleme ale acestor sisteme de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )