Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a REACTIONAT Uniunea Europeana la votul din parlamentul britanic de joi

B1 B1,
Cum a REACTIONAT Uniunea Europeana la votul din parlamentul britanic de joi

Comisia Europeana a precizat ca Marea Britanie va trebui sa justifice orice fel de solicitare de amanare a Brexitului dincolo de data de 29 martie, relateaza Reuters. De asemenea, Comisia a precizat ca atunci. continuă pe B1

O amanare a Brexitului necesita o aprobare din partea Celor 27, avertizeaza Comisia Europeana. Barnier respecta evenimentele din Parlamentul britanic

Comisia Europeana CE) a anuntat joi seara ca a luat nota de rezultatul voturilor din Parlamentul Britanic si a reiterat ca o amanare a Brexitului necesita aprobarea unanima a tuturor celorlalte 27 de state membre ale Uniunii Europene UE), relateaza BBC News.

Prima reactie a oficialilor de la Bruxelles, dupa votul dat de parlamentul britanic in legatura cu Brexitul

Nu va exista o perioada de tranzitie dupa 29 martie, data oficiala a Brexitului, daca Acordul de retragere nu va fi aprobat, a avertizat marti negociatorul-sef pentru Brexit din partea UE, Michel Barnier, in.

Vot decisiv in Parlamentul britanic: Accepta Marea Britanie un Brexit fara acord sau nu?

Parlamentul din Marea Britanie va decide miercuri daca accepta sau nu o retragere fara acord din Uniunea Europeana, transmite EFE preluata de Agerpres. Votul parlamentarilor vine pe fondul infrangerii.

Parlamentul britanic a aprobat motiunea care cere amanarea iesirii din Uniunea Europeana

Parlamentul britanic a aprobat joi seara motiunea prin care guvernul condus de Theresa May cere o amanare a Brexitului dupa data de 29 martie, amanare care mai trebuie insa acceptata si de liderii europeni,.

REACTIILE liderilor europeni la cea de a doua respingere a acordului de Brexit de catre parlamentul britanic

Parlamentul britanic a respins, din nou, acordul pentru Brexit generand, in cea mai mare parte, reactii de regret din partea liderilor europeni. Uniunea Europeana a facut tot ce a putut pentru a ajuta.

Un nou esec pentru Theresa May. Parlamentul britanic respinge Acordul pentru Brexit

Acordul Theresei May, privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, a fost respins de catre Parlamentul britanic, marti seara, in ciuda faptului ca premierul britanic a avertizat ca daca acesta nu va trece de forul legislativ exista riscul ca Brexitul sa nu mai aiba loc.

Parlamentul britanic a respins varianta unui Brexit fara acord. Ce urmeaza

Parlamentul britanic a respins prin vot, miercuri seara, varianta iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana fara un acord la 29 martie, informeaza BBC.

Parlamentul britanic A RESPINS, din nou, acordul de Brexit. Ce OPTIUNI mai are acum Marea Britanie cu 12 zile inainte de iesirea din UE

Parlamentul britanic a respins marti, intr-un mod categoric, acordul de Brexit renegociat cu Uniunea Europeana, relateaza BBC. Acordul a fost respins cu 391 voturi impotriva si 242 de voturi.

Parlamentul britanic A RESPINS, din nou, acordul de Brexit. Ce OPTIUNI mai are acum Marea Britanie cu 17 zile inainte de iesirea din UE

Parlamentul britanic a respins marti, intr-un mod categoric, acordul de Brexit renegociat cu Uniunea Europeana, relateaza BBC. Acordul a fost respins cu 391 voturi impotriva si 242 de voturi.

Parlamentul britanic respinge din nou acordul pentru Brexit

Deputatii britanici au respins marti pentru a doua oara acordul privind Brexitul, in ciuda ultimelor modificari obtinute cu o zi in urma de Theresa May, aruncand Marea Britanie in necunoscut in ceea ce priveste viitorul sau, cu 17 zile inaintea datei prevazute pentru iesirea din Uniunea Europeana, scrie AFP. Mai multi lideri europeni si-au aratat dezamagirea fata de decizia Parlamentului de a respinge planul Brexit al Theresei May, chiar si dupa asigurari suplimentare din partea UE. Sadiq Khan, primarul Londrei, cere convocarea unui nou referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE, iar Irlanda se declara foarte dezamagita de decizia Parlamentului britanic.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )