Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un nou esec pentru Theresa May. Parlamentul britanic respinge Acordul pentru Brexit

Adevărul Adevărul,
Un nou esec pentru Theresa May. Parlamentul britanic respinge Acordul pentru Brexit

Acordul Theresei May, privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, a fost respins de catre Parlamentul britanic, marti seara, in ciuda faptului ca premierul britanic a avertizat ca daca acesta nu va trece de forul legislativ exista riscul ca Brexitul sa nu mai aiba loc. continuă pe Adevărul

Parlamentul britanic respinge din nou acordul pentru Brexit

Deputatii britanici au respins marti pentru a doua oara acordul privind Brexitul, in ciuda ultimelor modificari obtinute cu o zi in urma de Theresa May, aruncand Marea Britanie in necunoscut in ceea ce priveste viitorul sau, cu 17 zile inaintea datei prevazute pentru iesirea din Uniunea Europeana, scrie AFP. Mai multi lideri europeni si-au aratat dezamagirea fata de decizia Parlamentului de a respinge planul Brexit al Theresei May, chiar si dupa asigurari suplimentare din partea UE. Sadiq Khan, primarul Londrei, cere convocarea unui nou referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE, iar Irlanda se declara foarte dezamagita de decizia Parlamentului britanic.

ULTIMA ORA Parlamentul britanic respinge din nou acordul pentru Brexit

Deputatii britanici au respins marti pentru a doua oara acordul privind Brexitul, in ciuda ultimelor modificari obtinute cu o zi in urma de Theresa May, aruncand Marea Britanie in necunoscut in ceea ce priveste viitorul sau, cu 17 zile inaintea datei prevazute pentru iesirea din Uniunea Europeana, scrie AFP.

Brexit, aproape de cel mai mare esec: Parlamentul a decis, Theresa May fara cuvinte

Theresa May, premierul Marii Britanii, a girat acordul pentru Brexit. Acum, avem votul din Parlament si lucrurile nu arata bine pentru May. Acordul pentru Brexit a fost respins cu o majoritate covarsitoare de 391 la 242 de voturi. Acordul e opera premierului Theresa May si prevede conditii pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Acesta, [] .

DUPA CE MAY A OBTINUT MODIFICARI ANGAJANTE LEGAL DIN PARTEA UE: Parlamentul britanic va vota acordul pentru Brexit

Parlamentarii britanici isi vor exprima astazi, votul asupra acordului pentru Brexit, dupa ce premierul Theresa May a obtinut modificari angajante legal, in urma discutiilor avute cu reprezentantii Uniunii Europene la Strasbourg.

Theresa May PIERDE sustinerea propriului partid pentru noul acord de Brexit cu putin inainte de VOTUL in parlament

Cu doar cateva ore inainte de un nou vot al parlamentului britanic cu privire la Brexit, prim-ministrul Theresa May a esuat in a obtine suportul unei bune parti a propriului partid pentru acordul renegociat cu.

VIDEO Parlamentul britanic, asteptat sa voteze asupra acordului Brexit

Parlamentarii britanici sunt chemati astazi sa voteze acordul Brexit, dupa ce premierul Theresa May si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, au ajuns la o noua intelegere in ceea ce priveste chestiunea frontierei irlandeze.

Brexit, pe ultima suta de metri: ce a mai obtinut Theresa May de la Comisia Europeana

Procesul de Brexit va avea loc pe 29 martie, cu sau fara o intelegere intre Marea Britanie si Uniunea Europeana. Theresa May spera insa in continuare la obtinerea unei intelegeri cu UE care sa fie ulterior aprobata de Parlamentul Regatului Unit. Theresa May a avut cateva luni foarte dificile si perioada de stres continua pentru [] .

Theresa May, vizita la Strasbourg luni, in cautarea unui compromis cu privire la Brexit

Premierul britanic Theresa May efectueaza luni seara o vizita la Strasbourg, intr-o incercare de a finaliza un compromis cu privire la Brexit care sa permita adoptarea marti de catre deputati a acordului divortului, a anuntat ministrul irlandez de Externe, potrivit AFP.

Theresa May, vizita la Strasbourg luni, in cautarea unui compromis cu privire la Brexit. Merkel: Bruxellesul a facut o oferta importanta Londrei

Premierul britanic Theresa May efectueaza luni seara o vizita la Strasbourg, intr-o incercare de a finaliza un compromis cu privire la Brexit care sa permita adoptarea marti de catre deputati a acordului divortului, a anuntat ministrul irlandez de Externe, potrivit AFP.

Corbyn indeamna parlamentarii britanici sa respinga marti acordul negociat de Theresa May

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, sustine ca negocierile pe tema Brexit ale Guvernului Theresa May au esuat si indeamna parlamentarii britanici sa respinga acordul, ce a fost modificat in urma unor discutii de ultim moment intre May si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )